in , ,

Dictators van de ECB, EU en de IMF slopen de bakermat van de democratie

Vergeet nooit de daders: de banken en hun politieke tegenhangers, Wat er ook gebeurt,….

Accepteer nooit een gecentraliseerd systeem,In de jaren 70 werd er een film, als een dief in de nacht, uitgebracht, de visie van de filmmaker komt er heel dicht bij met wat wij nu mee maken, wij worden geknecht door een overheid die wij niet  gekozen hebben, de eu? Globalistische elite zal de crisis aangrijpen om EU en VS tot politieke eenheid te dwingen’ – ‘Europese volken worden zo gemanipuleerd, dat ze hun eigen zullen eisen’ – ‘Voorspoed en vrijheid burgers op het spel’Al vanaf 02.00 uur vannacht vormden zich opnieuw lange rijen voor de Griekse pinautomaten.
 

Terwijl er in Griekenland al vanaf 02.00 uur vannacht lange rijen voor de pinautomaten vormden bang als de mensen zijn dat de cruciale EU-top vandaag negatief voor hen zal uitpakken nadat premier Tsipras gisteren dreigde met nieuwe verkiezingen en daarna een referendum vergeten veel mensen dat het bankroete Griekenland niet de grootste zorg van de EU is – bij lange na niet.
Het met afstand allergrootste, onoverkomelijke probleem dat de nekslag voor heel Europa zal betekenen, is de zelf. De euro en de EU zouden zelfs helemaal niet moeten bestaan.
Europese media en politici focussen zich voortdurend bewust op het terugbetalen van de Griekse schulden,
of dat –geheel of gedeeltelijk- nog wel mogelijk is en of de Grieken daar niet opnieuw met miljarden kredieten mee moeten worden geholpen, omdat men bevreesd zou zijn dat een officieel Grieks bankroet de andere Zuid Europese schuldenlanden zal ‘besmetten’.
‘Het maakt niet uit. Griekenland zal failliet gaan over zijn schulden. Punt.
Het valt niet te vermijden, ook als ze vandaag of morgen alsnog een deal sluiten. Uiteindelijk zullen de mogelijkheden van het land uitgeput raken. Dat is onvermijdelijk; geen enkele ‘last minute’ deal zal daar ook maar iets aan kunnen veranderen.’
‘EU en euro zouden helemaal niet moeten bestaan’
Het ‘domino effect’ wat de EU met het overeind houden van Griekenland hoopt te voorkomen is volgens Smith een valse voorstelling van zaken.
‘Laten we duidelijk zijn – er is geen besmetting. 
Meerdere EU-landen hebben de afgelopen decennia -los van de Grieken, en niet dóór hen- hun eigen schuldenproblemen ontwikkeld. Elk van deze landen –van Italië tot Spanje, Portugal, etc.- staat tegenover zijn eigen staatsschuldenrampen die werden veroorzaakt door hun eigen fiscale onverantwoordelijkheid.’
‘De enige legitieme reden voor een zogenaamde besmetting is het feit dat deze landen door de structuur van de EU gedwongen socialistisch afhankelijk van elkaar zijn gemaakt.
 Vergeet nooit dat de EU niet door Griekenland, maar door deze gedwongen supranationale onderlinge afhankelijkheid in de problemen is geraakt.
De EU zou welbeschouwd helemaal niet moeten bestaan, noch enig ander gecentraliseerd supranationaal één-valuta systeem.’
Elite zal beweren dat centraal gezag de oplossing is
Waarom sturen de globalisten –waaronder die in Brussel en die van het IMF-  dan toch op een crisis en mogelijk zelfs een gedeeltelijke opsplitsing van de EU aan? Smith: ‘Dat is simpel: ze veroorzaken een crisis, chaos en daarmee een mogelijkheid om een valse voorstelling van zaken te geven….
De elite zal zeggen dat het probleem is dat er niet genoeg onderlinge afhankelijkheid is.
Ze zullen beweren dat de gezamenlijke economie en munt alleen kan werken met een
 supranationale regering. Met andere woorden: dat het systeem faalde omdat het een stabiele wereldregering nodig heeft.’
Brussel vernietigt culturen om socialistische heilstaat te creëren
De eurosocialisten zullen de komende tijd het gewone volk proberen wijs te maken dat de ‘ouderwetse’ nationale soevereiniteit en het zelfbeschikkingsrecht van de landen en volken dé oorzaak was van het ontstaan van de huidige crisis.
‘Ze zullen de negatieve gevolgen van een onderling afhankelijk economisch systeem compleet negeren, net als het feit dat het gebrek aan absorberend vermogen de culturen onmachtig maakt. Nee, we zouden allemaal één groot mensendorp zijn, dus moeten we maar accepteren dat we samen slagen of samen falen.’
Wat Brussel en de eurofielen willen gaat totaal voorbij aan de principes van de vrije markt en individuele innovatie.
Het wil ons complete historische verleden, ons erfgoed, onze cultuur, onze waarden en
normen, onze ‘eigen-heid’ bij elkaar in de euro-houtversnipperaar gooien, die vervolgens één grote eenheidsbrei uitspuugt – en dat allemaal voor het megalomane visioen van een politiek verenigd Europa, een nieuwe socialistische heilstaat.Op het gebied van legers schreeuwen ze nu al dat er snel een Europees leger moet komen. Een eigen Europese bank met eigen beleid onafhankelijk van de afzonderlijke staten. Één Europees systeem. Terwijl de verschillen door Europa heel groot zijn, gaat men snel door naar een Europese superstaat die een unie vormt binnen de van het TTIP en TPP en TIFA.
Omdat de verschillen in mentaliteit zo groot zijn zal men nu zien dat Italië zijn beleid van het dumpen van vluchtelingen naar andere landen nog verder zal vergroten. Griekenland doet hetzelfde.
De elite zal een Europese actie in Noord Afrika willen om de stroom zogezegd te stoppen, maar feitelijk wil het Noord Afrika bij de EU betrekken. Eerst in associatie. Alles tegen de zin in van de bestaande EU bevolking
Globalisten veroorzaken crisis voor wereldregering
De crisis die nu is ontstaan en die mogelijk nog veel erger wordt is doelbewust veroorzaakt door dezelfde globalisten, die niet enkel een almachtige centralistische regering willen, maar er tevens op uit zijn dat de gewone man om zo’n overheid zal smeken. En dat zal hij pas doen als zijn financiën, zijn bestaanszekerheid en zijn toekomst in groot gevaar zijn gebracht. ‘Ze willen dat wij denken dat het óns idee was.
Dit is de meest ernstige en effectieve vorm van slavernij, als slaven zo gemanipuleerd zijn, dat ze hun eigen slavernij eisen.’
Burgers worden als slaven vee behandelt.
De levensstandaard is sinds de oprichting van de EU 1993 alleen maar naar beneden gegaan, je mag blij wezen dat je nog niet naar een voedselbank hoeft.
Een Voedselbank in het jaar 2015  waar hebben we het over, terwijl de rijke lui van gekkigheid niet weten wat met hun geld te doen.
Alle dagen worden we belogen door onze EU politici en door de banken worden we bestolen/ een oorlog uitgelokt met Rusland/ en het M.O. hebben de westerse regeringen in een bloedbad verandert
We worden langzaam vergiftigd door geo engineering,kwik inentingen,monsanto gmo
voedsel. Allemaal voor het grote geld en macht.
Op dezelfde wijze als in Europa stuurt ook de Amerikaanse elite op een grote
maatschappelijke crisis aan, schrijft Smith.
‘Wij Amerikanen hebben de rol gekregen om de imperialisten te spelen, die eindelijk zullen krijgen wat wij verdienen, namelijk een economische dreun.
Wij zijn het nieuwe Rome, brood en spelen en zo. En als de VS net als Europa in elkaar stort, zullen dezelfde globalisten ‘hebzucht’ de schuld geven en gaan gebruiken als reden om onze soevereiniteit af te breken ten gunste van een wereldwijd politiek systeem.’
Het gaat dus niet om besmetting, dat bestaat niet.
Het is een excuus, een zondebok om ons af te leiden van het echte probleem.
Dit gaat over de gezamenlijke poging van de internationalisten om de Westerse culturen
kwetsbaar te maken.
Als mensen bang en zwak zijn, worden ze kneedbaar. Sociale veranderingen waarvan u dacht dat deze nooit mogelijk zouden zijn, zullen morgen, te midden van een crisis, ineens heel goed mogelijk zijn.

‘Vergeet nooit de daders: de banken en hun politieke tegenhangers’
Ik geloof dat we nu het begin van de volgende grote crisis zien. De basiscijfers van de economie steunen mij daarin.
Als het complete Europese systeem aan het draadje van de Griekse schuld hangt, en het complete Amerikaanse aan het draadje van de bijna nul-rente tarieven en het blinde vertrouwen in de markten, dan staat er een schok te gebeuren.
Dan zal er geen weg terug meer zijn, maar enkel vooruit – en die weg vooruit is niet plezierig en gemakkelijk, en kan niet worden vermeden.’

‘We mogen niet vergeten dat de crisis zelf een afleiding is,’ besluit Smith.
‘Wat voor ellende we morgen, overmorgen of in het volgende decennium ook zullen
meemaken, vergeet nooit wie dit allemaal hebben veroorzaakt: de internationale banken en hun globalistische politieke tegenhangers.’

Hoe redelijk of rationeel dat te midden van de verschrikkingen van financiële onzekerheid ook moge klinken.
Geef het beest nooit wat het wil. Weiger om u te conformeren naar hun voorstelling van zaken. Dit is de enige kans die we nog hebben om terug te keren naar echte voorspoed. Zodra we de grens overgaan en in het rijk van wereldwijde geïnstitutionaliseerde onderlinge afhankelijkheid terechtkomen, – dan zullen we nooit meer voorspoed en vrijheid kennen.’

Dus houdt moed mensen het zal ze niet lukken de elite, die poppenkast met Griekenland is de eindhalte…
Enige vrees wat we dan moeten hebben zijn de elite bankiers  die dan WOIII weer gaan veroorzaken om zo terug hun macht weer te kunnen grijpen.
Maar het verzet tegen de EU wordt groot en groter, het groeit per seconde. Iedereen ziet in wat voor dictatoriale instelling de EU is die niet compleet niet democratisch tot stand is gebracht en dat zal haar ondergang worden!

Lees verder via: Stop de bankiers

Photo by infomatique


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Bankwereld, verrot tot op het bot!

Meer aanwijzingen komst kleine ijstijd