in

Dieptrieste EU ergert zich over coronahulp uit Rusland en China: ‘Dit is een propaganda-oorlog’

In Brussel groeit de ergernis over de manier waarop , en zelfs Cuba de gebruiken om zich te profileren. ,,Dit is een -oorlog. En die moet stoppen.”

Niks mis mee, zou je zeggen. Italië, zwaar getroffen door het , heeft dringend mondkapjes nodig, dus wat maakt het uit waar die vandaan komen?

Hetzelfde geldt voor beademingsapparatuur, allerhande medische voorraden, deskundige artsen, virologen, ‘vliegtuigen vol’ met alles wat maar nodig is.

En niet alleen voor Italië, maar ook voor Frankrijk (‘Meer dan 1 miljoen maskers’), Spanje, Servië, , en ‘heel . Afzenders: Rusland, China en ja, zelfs Cuba. En dat zullen we weten ook.

In de noord-Italiaanse stad Bergamo reden er afgelopen week Russische militaire vrachtwagens door de straten, volgens zelf boordevol noodhulp.

En dat was nadat er al acht ‘medische brigades’ en mobiele desinfectie-eenheden waren …..

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. Het wordt met dag duidelijker wat voor een schandalige organisatie die EU is. Je zou van een EU mogen verwachten dat zij doet wat zij kan voor de burgers. Maar na bijna 20 jaar hebben de burgers daar bitter weinig van gezien. Sterker nog: het heeft alleen maar heel veel geld gekost door schandalige politieke beslissingen die er alleen maar op gericht waren om meer macht en meer geld te verschaffen voor de elite. En nu wordt het helemaal schandalig hoe de EU heel erg dom reageert nu China en Rusland de EU hulp bieden bij het bestrijden van de gevolgen van het Corona virus.

    Groter brevet van onvermogen is niet mogelijk !!!! Deze EU is ons vertrouwen niet waard en moet zo snel mogelijk naar huis … Zonder geld uiteraard waar zij altijd zo goed voor zichzelf weten te zorgen.
    De burgers willen de EU niet !!!!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Nieuwe aangenomen regeling levert zonnepanelenbezitter minder geld op, langere terugverdientijd

‘Waarom krijgt Nederland nagenoeg niets uit EU-coronasteunfonds?!’