in

Dieptrieste EU ergert zich over coronahulp uit Rusland en China: ‘Dit is een propaganda-oorlog’

12178322554 e026e1f761 EU fail

In Brussel groeit de ergernis over de manier waarop Rusland, China en zelfs Cuba de coronacrisis gebruiken om zich te profileren. ,,Dit is een propaganda-oorlog. En die moet stoppen.”

Niks mis mee, zou je zeggen. Italië, zwaar getroffen door het coronavirus, heeft dringend mondkapjes nodig, dus wat maakt het uit waar die vandaan komen?

Hetzelfde geldt voor beademingsapparatuur, allerhande medische voorraden, deskundige artsen, virologen, ‘vliegtuigen vol’ met alles wat maar nodig is.

En niet alleen voor Italië, maar ook voor Frankrijk (‘Meer dan 1 miljoen maskers’), Spanje, Servië, Iran, Irak en ‘heel Afrika. Afzenders: Rusland, China en ja, zelfs Cuba. En dat zullen we weten ook.

In de noord-Italiaanse stad Bergamo reden er afgelopen week Russische militaire vrachtwagens door de straten, volgens de Russen zelf boordevol noodhulp.

En dat was nadat er al acht ‘medische brigades’ en mobiele desinfectie-eenheden waren …..

Lees verder bij de bron: AD.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e031b20621fd1c3e81584d04ee44408be272e1d318b4194594f4 640 zonnepaneel

Nieuwe aangenomen regeling levert zonnepanelenbezitter minder geld op, langere terugverdientijd

‘Waarom krijgt Nederland nagenoeg niets uit EU-coronasteunfonds?!’