in , ,

Digitropolis; The dark side of AI, 5G & IoT

(We Are Change) , The Internet of Things, en Artificial Intelligence; als je de media, en corporates mag geloven kleven er uitsluitend voordelen aan deze key aspects van de tech revolutie. Over de fundamentele ‘dark sides' en ethische kwesties wordt nadrukkelijk gezwegen.

Welke impact heeft die nieuwe digitale op ons dagelijks leven? Welke effecten heeft dit op onze , gezondheid, veiligheid en democratische invloed? Veel tijd om over deze vragen na te denken hebben we niet. Steeds meer devices en apparatuur zijn namelijk al ‘smart'. Ze zijn uitgerust met sensoren, iets van een besturingssysteem en mogelijkheden tot het zenden en ontvangen van data. En aangezien in 2020 het draadloze 5G datanetwerk operationeel moet zijn betekent dit draadloze en real-time dataoverdracht met nagenoeg glasvezel snelheid.

Dit geeft een enorme push aan een nieuwe realiteit waar cash uiteindelijk zal verdwijnen en de personal adds op elke straathoek zijn te vinden. Kortom: radicale veranderingen die zich momenteel (ongemerkt) razendsnel voltrekken.

We Are Change richt zich binnen de docu #Digitropolis uitsluitend op de ‘dark side' van deze miljarden verslindende techno-stampede. Met deze docu bieden we een tegenwicht wat bijdraagt om een realistischer beeld van deze ontwikkelingen te krijgen.

Dit onderwerp is echter zo veelomvattend, ingrijpend en urgent, dat we naast de documentaire ook dit thema letterlijk op de agenda willen zetten. Daarom is het mogelijk dat organisaties, opleidingen en stichtingen een beroep op ons kunnen doen om ‘live' vertoningen te organiseren met aansluitend interactief debat.

https://youtu.be/tpWCIrCymk8

Lees ook eens verder bij de bron: Earth Matters


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Meerdere aangiften tegen Pechtold om schenking

In flesjeswater zit zelfs nog meer plastic dan in water van de kraan blijkt nu