in ,

Dijs zegt eigenlijk, weg met democratie: Dijsselbloem wil hervormingen Eurolanden belonen

Eurolanden die hun economie op overtuigende manier versterken kunnen mogelijk meer ruimte krijgen om hun begroting op orde te brengen. Op die manier kan de in de eurozone vooruit worden geholpen.

Dat stelde minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) vrijdag tijdens een speech in Washington.

Dijsselbloem pleitte daarin voor een nieuw akkoord over economische groei. Dat zou de noodzaak om begrotingen op orde te krijgen, de economie te hervormen en de investeringen te verhogen moeten combineren. Landen die meer uitstel willen ten opzichte van de begrotingsregels, moeten daarbij geloofwaardige plannen hebben voor hervormingen die direct worden ingevoerd.

Met duidelijke afspraken over hervormingen en de aanpak van tekorten, zouden landen vervolgens in aanmerking komen voor Europese middelen waarmee de investeringen kunnen worden gestimuleerd. ”Maar dit kan alleen met bindende afspraken”, benadrukte de minister.

verder via nu.nl.

 

Foto via 24oranges.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EXTRA GRATIS TIP: ‘Sjoemelen met geprint treinkaartje doodeenvoudig’

Zo moet het horen: Woedende menigte hakt penis verkrachter af