in

DIT EINDIGT NOOIT MEER: hoeveel doses vaccin zullen worden gepusht voor elke nieuwe coronavirusmutatie?

red and white flower petals

Nu wereldwijd nieuwe mutaties in het worden ontdekt, moet iedereen die in de rij staat voor de huidige covid-19-vaccins zich afvragen: “Hoeveel coronavirusvaccins heeft mijn lichaam nodig om me veilig te voelen?”

Een microbioloog uit ziet aanwijzingen dat het huidige aanbod van coronavirusvaccins achterhaald is en weinig effect zal hebben op huidige en toekomstige infectiegolven.

De aanvangsdosis mRNA-vaccin was nooit genoeg. Ontvangers krijgen de instructie om binnen een maand een tweede dosis te halen. Ondanks de veelbelovende immuniteit van farmaceutische bedrijven met een tweede dosis, overwegen volksgezondheidsautoriteiten nu hoe ze een derde dosis kunnen aanbevelen, en Bill Gates juicht het idee al toe. Als de derde dosis niet genoeg is, is een vierde nodig, met seizoensgebonden boosters die elk jaar mensen de strot worden gedrukt.

In fase twee klinische onderzoeken vervaagden de antilichaamspiegels van de gevaccineerden in slechts twee maanden. Het is misschien verstandiger om elk jaar zes doses van deze nieuwe mRNA-vaccins te overwegen, aangezien de een afhankelijkheidsprogramma wordt dat de immuniteit van de kudde schaadt.

Microbioloog weigert zich te laten vaccineren met risicovolle, zinloze die geen rekening houdt met verschillende stammen

Terwijl de wereld de originele -CoV-2 bestrijdt, waarschuwen gezondheidsautoriteiten over de hele wereld voor nieuwe varianten en mutaties die de werkzaamheid van vaccins zouden kunnen verminderen en volksgezondheidsmaatregelen zouden kunnen ondermijnen.

Dr. Anthony Fauci beveelt nu twee maskers aan, zelfs na vaccinatie.

Sommige gezondheidsinstanties, zoals dr. Scott Segal van Wake Forest Baptist Health in Winston-Salem, zeggen dat drie of vier maskers beter zijn. Als maskers en vaccins de weg, de waarheid en het licht uit de plandemie zijn, hoeveel maskers en hoeveel verschillende soorten vaccins zijn er dan nodig om de verschillende mutaties die evolueren te bestrijden?

Mutaties in het coronavirus zijn al een seizoensprobleem geworden. Volgens de Tsjechische microbioloog Dr. A Peková waren de tweede en derde golf van infecties van het afgelopen jaar het gevolg van nieuwe coronavirusmutaties die misbruik maakten van de bevolking. Ze gelooft dat de huidige vaccinlijn voor covid-19 helemaal niet zal werken voor de Britse coronavirusmutatie.

In het interview zei ze dat ze zich niet tegen het coronavirus zou laten vaccineren, omdat er meerdere varianten ontstaan.

“Ik denk niet dat het vaccin werkt. Het is ontwikkeld tegen iets dat hier niet meer bestaat, ”zei ze. “Sommigen zeggen dat dit vaccin zal werken voor de Britse stam, maar ik durf eraan te twijfelen.” “Dit is voornamelijk gebaseerd op hoeveel significante mutaties deze Britse soort draagt en hoeveel heterogeniteit (sequentiediversiteit) er tussen de stammen bestaat. Vaccins die al bestaan, kunnen een probleem hebben met de stammen die hier momenteel circuleren. ”

Populaties die worden getraind om afhankelijk te zijn van seizoensgebonden mRNA-technologie om coronavirussen tegen te gaan

Dr. Peková maakt zich ook zorgen over de langetermijneffecten van de nieuwe mRNA-vaccintechnologie. “We kennen hun veiligheidsprofiel op lange termijn niet. Ik zou niet bang zijn voor zoveel onmiddellijke effecten, maar die kunnen binnen vijf tot tien jaar optreden. Als iemand dertig is, kan dat een risico zijn. Ik laat me niet vaccineren ”, zei de microbioloog.

Ze ziet geen nut in vaccins die zijn ontworpen voor een virus dat een jaar eerder bestond. Elke nieuwe infectiegolf wordt veroorzaakt door nieuwe varianten van het vorige coronavirus dat in omloop was. Het manipuleren van het immuunsysteem om te reageren op eigenschappen van jaren oude coronavirussen zal het immuunsysteem niet noodzakelijkerwijs voorbereiden op de komende varianten en de steeds muterende eigenschappen van coronavirussen.

De vaccintechnologie zou ….

Lees verder bij de bron: Health Bytes


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Criminele verslaggeving NOS over vaccinatiedoden

Social Credit Systeem in de maak: Gemeenten en banken willen persoonsgegevens gaan uitwisselen