in ,

Dit is hoe het WEF de vaccinaties er doorheen wil forceren

73

Natuurlijk hadden ze allang bedacht bij het World Economic Forum dat er steeds meer weerstand tegen de vaccins zou komen.

Daarom zetten ze hun stakeholders in om ervoor te zorgen dat mensen links- of rechtsom die spuit zullen nemen.

De Europese Unie is hard op weg om het tweede China te worden en zal op precies dezelfde wijze worden geregeerd. Daar hoef je geen politieke wetenschappen voor gestudeerd te hebben, het enige dat je nodig hebt zijn een paar ogen en een kleine dosis gezond verstand.

Stel jij bent de baas van de Illuminati en je wilt de complete wereld onderwerpen aan jouw gezag, hoe zou je dat aanpakken en waar zouden je prioriteiten liggen?

Het grootste gevaar voor jouw plannen zou ongetwijfeld komen uit Europa. Niet de Verenigde Staten, want die wereldmacht is op haar retour en jouw acties hebben er al voor gezorgd dat deze macht aan stukken zal worden gescheurd door een burgeroorlog.

Als jij erin slaagt om van Europa een tweede China te maken, dan ben je spekkoper, want daarmee heb je dan straks de volledige controle over dit continent en ben je al een heel eind op weg om totale wereldcontrole te krijgen.

Europa is de sleutel en die moet je hoe dan ook in handen krijgen om de door jou gewenste New World Order gestalte te kunnen geven.

Via de strategische plannen van vrijmetselaar broeder Kalergi ben je al jaren en jaren bezig om de fundamenten onder dit continent vandaan te slopen.

In zijn boek “Praktisch Idealisme” legt Kalergi uit dat de bewoners van het toekomstige Europese Rijk niet langer de mensen zijn die er historisch altijd hebben gewoond, maar dat in plaats daarvan er een soort sub-menselijke soort zal ontstaan door het vermengen van rassen. Hij stelt dat de oorspronkelijke bewoners vermengd moeten worden met andere rassen en culturen zoals donkere of Aziatische mensen, waarbij uiteindelijk een “kudde” zal ontstaan zonder enige identiteit en vooral één die gemakkelijk door de elite onder controle te houden is.

Dit aangevuld met andere dingen zoals het vernietigen van de originele normen en waarden, nationaliteitsbesef, het continent overspoelen met porno, totale genderverwarring en de bevolking via de muziek- en filmindustrie ongemerkt inwijden in het satanisme.

De denktank die achter de schermen al heel lang actief was, maar die nu steeds prominenter op de voorgrond treedt is het World Economic Forum (WEF). Zoals we onlangs hebben aangetoond bestaat het bestuur hiervan grotendeels uit leden van de Illuminati onder aanvoering van de allesbehalve Duitse professor Klaus Schwab die toevallig op de ochtend van 9/11 in New York aan het ontbijt zit met een rabbi.

De manier waarop vooral Europa nu zal worden omgevormd tot een maatschappij volgens Chinees model is de door het WEF geplande reset. Het uitvoerend orgaan van dit alles zal de Europese Unie worden, het monster dat met de dag groter wordt en steeds meer ons leven zal gaan bepalen.

De spin in het Nederlandse web van dit alles is Sigrid Kaag die vanuit het niets verschijnt en langzamerhand op miraculeuze wijze alle macht naar zich toe trekt.

Op Europees niveau wordt al heel lang gewerkt aan de Great Reset. Om de Great Reset in werking te stellen is de nep pandemie nodig, waarbij de griep wordt omgedoopt tot covid-19. Dit is niet zo moeilijk als je de beschikking hebt over de complete MSM (mainstream media) voor je propaganda.

Om vervolgens de 24/7 observatieoverheid naar Chinees model te kunnen implementeren zijn de vaccinaties nodig, want vanuit de vaccinaties kan je het 24/7 observeringsmodel installeren.

Iets waar in de Europese Unie al ver voor de “uitbraak” van het virus aan werd gewerkt, zoals op het volgende plaatje te zien.

Klik op het plaatje voor het volledige document……

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Nederland gaat straks open: welkom in de nieuwe economie, een testsamenleving, als voorloper van de Grote Reset

Vaccine Syringe Miniature Figures  - wir_sind_klein / Pixabay

Coronaprik kan tóch levensgevaarlijk zijn: ‘Hugo de Jonge, waar blijven de excuses?’