in , , , ,

Dit is wat er van gekomen is: duizenden illegale migranten en hun overlast in EU-shithole Brussel op beeld

bohed / Pixabay

In een dramatisch filmpje dat Vlaams Belang gisteren op sociale media plaatste, wordt opnieuw de overlast van het grote aantal illegalen in Brussel getoond. Momenteel zouden ruim 200.000 illegalen in verblijven, wat in bepaalde regio’s voor veel overlast en zorgt.

De problematiek van illegale transitmigranten in onze hoofdstad sleept al jaren aan. Het gaat veelal om die hier geen asiel willen aanvragen en illegaal in België verblijven. In 2016 werd geschat dat er in België ruim 200.000 illegalen zouden verblijven, waarvan velen in Brussel of West-Vlaanderen.

https://www..com/vlbelang/videos/2014146165288802

Brussel

Vooral in onze hoofdstad is de overlast ten gevolge van de illegalen sterk te voelen, wat de migratiekritische partij Vlaams Belang met onderstaande video nogmaals duidelijk maakt. Op de video, professioneel gemonteerd en voorzien van dramatische muziek, zijn illegalen te zien op verschillende plaatsen in Brussel, en het afval of de overlast die zij veroorzaken.

Urine en uitwerpselen in het Brusselse Noordstation, tentenkampen in allerlei parken en een berg gedumpt afval.

“Linkse politici en goedmenenden zeggen dat we iedereen hier maar moeten opvangen en dat we onze grenzen moeten openzetten. Hoe groot is de capaciteit van de opvang? Daarop komt nooit en antwoord”, aldus Dominiek Lootens-Stael, Vlaams Belang-lijsttrekker voor voor het Brusselse parlement. “Veel machtspolitici en gutmenschen hebben het nooit over de impact van de massale instroom van vluchtelingen en illegalen in ons land. Is dat het beleid dat wij willen gevoerd zien? Is dat de toekomst voor Vlaanderen?”

Overlast

Het grote aantal illegalen zorgt nu al ruime tijd voor veel overlast en criminaliteit in Brussel. Het intussen beruchte Maximiliaanpark werd omgetoverd tot nagenoeg een no-go zone waar criminele bendes massaal munt uit probeerden te slaan. De Brusselse regering riep ambtenaren op om de buurt van het Maximiliaanpark te vermijden gezien de onveilige situatie.

Nadat de illegalen vanwege het koudere weer massaal naar het Brusselse Noordstation trokken, verplaatste het probleem zich. Het aantal diefstallen steeg er met maar liefst 82 percent en er vond sindsdien “elke dag een steekincident” plaats, zo stelde de . Enkele maanden geleden werd nog een agent neergestoken door een illegale migrant.

De illegalen laten er bovendien zomaar hun uitwerpselen achter met een doordringende stank tot gevolg.

https://sceptr.net/2018/12/brussel-noord-een-grote-vuile-no-go-zone-vol-illegalen/

Lees verder bij de bron: stopdebankiers.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wiebelstroom, Wiebes wiebelt: elektriciteit-terugleversubsidie weer van de baan

Bevestigd: burger betaalt voor de dikke elektrische maar ook peperdure Tesla’s en Jaguars van vermogenden