in

Dit “kunststuk” hangt in het Europees Parlement ..

In de wandelgangen van het in Brussel zijn momenteel werken te zien van de Zweedse schilder, graficus en beeldhouwer Lena Birgitta Cronqvist Tunström.

Deze uiterst twijfelachtige stukken, gemaakt door een kunstenaar die zich onmiskenbaar laat inspireren door het macabere, staan ​​in het volle zicht van alle voorbijgangers.

De zogenaamd artistieke wereld van Lena Cronqvist toont naakte volwassenen naast kinderen en baby's die worden gestript of in potten worden geplaatst, en de kunstenaar aarzelt niet om zichzelf in deze echt morbide scènes te plaatsen.

De perverse obsessies van de kunstenaar, die op zichzelf moreel verwerpelijk zijn, hadden nooit tentoongesteld mogen worden in het Europees Parlement, vooral niet in een tijd waarin kindermisbruik en misdaden tegen kinderen nog steeds grote zorgen baren voor -burgers.

In het licht van het bovenstaande:

  • 1.Is de Commissie op de hoogte van andere ‘werken' van Lena Cronqvist?
  • 2.Heeft deze artiest financiële steun gekregen van de Commissie en zo ja, hoeveel?
  • 3.Wat is de Commissie van plan te doen om kindermisbruik en misdaad tegen kinderen aan te pakken?

Ingediend: 31.1.2023

Lees verder bij de bron: europarl.europa.eu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amerikanen in paniek, Duitsers hebben Stockholm-syndroom: “Pro-Oekraïense groep” (NATO deep state) heeft Nord Stream pijplijn opgeblazen

Analyse van Pfizer-documenten: De “complotters” hadden weer eens gelijk