in

Dit land vergat Covid-19 vanaf de zomer compleet en deed niets: Het gaat er prima

52e8d4434852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7fd2924f 640 corona

Bijna een jaar lang wordt er bij ons ingeramd dat zoveel mogelijk thuisblijven, gesloten bedrijven en scholen, het dragen van mondkapjes, de avondklok, testen en vaccinaties noodzakelijk zijn om het ‘virus onder controle te krijgen’.

Mensen die weigeren mee te doen zijn ‘egoïstisch’ en eraan schuldig dat anderen ‘besmet’ raken en sterven.

Dat uit alle statistieken blijkt dat de strenge maatregelen van nul komma nul invloed zijn op de cijfers, mag niet worden genoemd. In dit verband is het interessant wat Nepal heeft gedaan.

Na het einde van de eerste lockdown in juli besloot men Covid-19 gewoon te vergeten, en terug te keren naar normaal. En wat blijkt? Het gaat er weer prima, en er is NIETS gebeurd. Geen oplopende zogenaamde ‘besmettingen’, geen extra zieken en doden.

Nepal heeft daarom DE oplossing voor het coronavirus, namelijk door te accepteren dat dit gewoon een van de vele tientallen luchtwegvirussen is die iedere winter rondwaren, waartegen ieder zich prima op eigen initiatief kan wapenen.

Dat Nepal een arm land is bleek in de zomer van vorig jaar een soort voordeel te zijn. De eerste lockdown was namelijk al zo hard aangekomen, dat de overheid besloot dat het onverantwoord was om met de rest van de wereld mee te doen en de maatregelen in stand te houden.

Daarom werd gekozen voor een radicaal andere strategie: de samenleving weer open, waarbij het coronavirus in feite werd vergeten.

Overigens klaagden de volksgezondheid’experts’ in Nepal erover dat de regering en de premier niet naar hun adviezen luisterde en ‘de wetenschap negeerde’. Het enige wat werd gedaan was …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

Verplichte vaccinaties gaan er komen: ‘Pandemie pas voorbij als alle mensen op de wereld zijn gevaccineerd’

gray concrete road between high rise buildings under blue sky during daytime

Zorgminister heeft plan: Winkels en horeca kunnen nog LANG NIET OPEN, want mutaties