in , , ,

DKTP vaccinatie sluipenderwijs vervangen door Vaxelis dat nooit door de gezondheidsraad is gekomen

Child Vaccine Shop Baby Doctor Nurse

MCM VACCINE BV is de producent van de nieuwe DKTP vaccinatie die in het rijksvaccinatieprogramma zit. Deze nieuwe vaccinatie is eind 2018 sluipenderwijs vervangen van Infanrix Hexa naar Vaxelis.

Dit oude vaccin heeft vele slachtoffers veroorzaakt, dat het bijna niet te bevatten is dat hier geen aandacht voor komt. zie hier: https://tinyurl.com/y2wzejhv

Maar nu hebben we Vaxelis die kinderen krijgen met 2, 3, 4 en 11 maanden. Een vaccin dat nooit door de gezondheidsraad is gekomen.

Een nieuw vaccin dat tijdens het onderzoek 6 doden heeft veroorzaakt, en niet in de Nederlandse bijsluiter staat vermeld. De bijsluiter van Vaxelis rapporteert hoge percentages van bijwerkingen bij kinderen die dit experimentele zesvoudige vaccin (dktp-hib-hepb) in klinische onderzoeken ingespoten kregen:

De gevraagde bijwerkingen 0-5 dagen na elke dosis waren prikkelbaarheid (≥ 55% ), huilen (≥45 %), pijn op de injectieplaats (≥44%), slaperigheid (≥ 40%, erytheem op de injectieplaats (≥25 %) verminderde eetlust (≥ 23%), koorts ≥38°C (≥19%), zwelling op de injectieplaats (≥ 18%) en braken (≥ 9 %).

Tijdens studies bij baby’s ondervonden binnen 30 dagen na de vaccinatie, 68 deelnemers die VAXELIS kregen in combinatie met andere vaccins ernstige bijwerkingen. https://tinyurl.com/y6gndkda

Het is een nieuw vaccin die nog onder toezicht staat. Als er geen bewijs is dat het vaccin werkt en veilig is, maar deze informatie nog verzameld moet worden terwijl het vaccin al op de markt is, nemen die kinderen dan in feite niet deel aan een ‘experiment?’vaccines babies.schedulejpg e1482316483880

Wie zijn de mensen die zich bezighouden met de aanbestedingsprocedures? Waarom werd het Infanrix-hexa vaccin vervangen door Vaxelis? Hoe is bewezen dat Vaxelis veilig is in een (gezond geboren) kindje? Waarom krijgen babies een vaccin waar wereldwijd op grote schaal nog geen enkele ervaring mee is?

Ik probeer al lange tijd contact te krijgen met de producent in Nederland, MCM VACCINE BV. Vandaag was het gelukt, en kreeg ik contact met ene Ronald Kompier, zie hier zijn site: https://www.fluconsult.com/about.php. Wie hij nu precies is, en wat hij nu doet voor MCM VACCINE BV, blijft voor mij een raadsel.

Wie er voor de rest hoofdverantwoordelijke is bij dit bedrijf, die deze vaccinaties produceert blijft een raadsel. 1 ding voel ik wel, en dat is dat ze veel meer weten dan dat ze ons durven te zeggen. Waarom is er bijna geen transparantie mogelijk?

Wie zijn de bestuurders van dit bedrijf die zo’n grote taak op zich krijgen? Ik weet dat er een achterliggende agenda achter dit wereldwijde verplichte vaccinatieplan zit, en dat daarom zo min mogelijk naar buiten gekomen dient te worden, op zeer kritische en belangrijke vragen!

Luister en oordeel zelf.

Bron: Ramon Walter

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
44352122982 3210ef0172 5G

Zwitserland ziek om en ziek van 5G – Nationale opstand gepland voor 21 september

putin poetin jdreport e1558452699778

Poetin zat niet “te trollen”, hij weet wie aanval op Arabische olievelden uitvoerde