in

Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’

Internationaal ondernemer Nico Sloot en de zeer ervaren regisseur Belgin Inal hebben een onthullende en al veel besproken gemaakt met de titel ‘Covid-19 – The System‘.

In een gesprek met Ab Gietelink (Café Weltschmerz) zegt Sloot dat er documenten bestaan die bewijzen dat de mainstream media letterlijk de opdracht van de regering hebben gekregen om zoveel mogelijk te zaaien onder de bevolking.

Het einddoel zal u reeds bekend zijn: iedereen zal en moet meerdere keren worden geïnjecteerd met experimentele mRNA . De grote ‘Big Tech’ en ‘’ bazen en andere miljardairs zijn dit jaar overigens al € 1100 miljard rijker geworden door de corona pandemie-hoax.

Sloot begint dat hij in het voorjaar ‘een beetje onthutst’ was door een toespraak van premier Rutte. Na de aanvankelijke paniek bleek namelijk al snel dat corona voor slechts een zeer klein groepje kwetsbare mensen (bijna uitsluitend ouderen) een gevaar was.

‘En toen deden we het tegenovergestelde. We gingen iedereen in een lockdown doen.’

‘We wisten meteen dat dit economisch en maatschappelijk enorme gevolgen heeft.’

Daarom was hij verbaasd dat er in het OMT alleen maar virologen naar de keken, ‘terwijl gezondheid natuurlijk veel meer is… Het rare is dat tot en met de dag van vandaag nog steeds dezelfde specialisten hetzelfde verhaal vertellen….

Terwijl we na 8 maanden allang weten dat maar een héél klein percentage zich zorgen hoeft te maken over Covid.

’‘Media zijn absoluut niet integer’;

NPO wil docu niet uitzenden

Inal: ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Een lock down vanwege CV slaat nergens op !!!!
4 maanden geleden

Het is volstrekt ongeloofwaardig dat de NLse regering nu al een jaar lang de bevolking van Nederland gijzelt vanwege een mild virus met de meest strenge maatregelen waardoor vele duizenden meestal kleinere bedrijven failliet gaan en mensen volstrekt onnodig onder controle worden gehouden tegen de meest elementaire mensenrechten in.

Wat zijn de feiten:

 • Het aantal sterfgevallen is totaal niet verontrustend.
 • De behandeling met HCQ + Zn is zeer effectief.
 • Vanuit ziekenhuizen komen berichten dat er niet meer patienten zijn dan normaal als gevolg van griep.
 • Het CV virus is niet besmettelijk.
 • Mondkapjes werken niet tegen een virus, maar zijn wel schadelijk voor de gezondheid bij lager dragen (schimmelvorming in mondkapjes, gebrek aan zuurstof geeft onherstelbare hersenschade).
 • Het aantal besmettingen is vrijwel gelijk aan mensen die met griep moeten worden behandeld.
 • Verder heeft de PCR een nauwkeurigheid van minder dan 50 % en dat verklaart direct dat door meer te testen je ook veel meer mensen positief CV test terwijl de mensen geen CV hebben.
 • Een vaccin is absoluut niet nodig en is zelfs zeer schadelijk (geen zinnig mens gaat geen DNA van mensen veranderen vanwege een griep virus).
 • De UN, WHO, WEF, RIVM spelen een schunnig spel ….
 • Bill Gates is geen medicus, heeft een patent op het Corona virus en heeft zwaar geinvesteerd in bedrijven die een vaccin ontwikkelen. Burgers hebben helemaal niet om een vaccin gevraagd !!!!
 • De pharma industrie is zo mogelijk nog schunniger met vaccins waarin RNA is verwerkt met als doel om het menselijk DNA te wijzigen.

Samengevat: er klopt helemaal niets van dat de wereld in gijzeling wordt gehouden vanwege een virus. Het aantal mensen dat leidt aan kanker of hartfalen is vele malen groter dan het aantal mensen die tijdelijk ziek worden als gevolg van CV.

Het CV is een virus dat afkomstig is uit China. Anders dan vermeld is het een kunstmatig virus of een biowapen. Partijen als BIll Gates (zionist) is zwaar betrokken in de ontwikkeling van dit virus dat in Wuhan is gemaakt in een laboratorium. En diezelfde BIll Gates heeft zwaar geinvesteerd in de ontwikkeling van een vaccin. Dat stinkt aan alle kanten.

Omdat de regering niet eerlijk is en niet openlijk vertelt wat er aan de hand is moeten we raden naar wat er aan de hand is.
Het is vrijwel zeker dat er een samenzwering is tegen de mensheid door een extreem rijke groep die wereldwijd geinfiltreerd is in alle lagen van de maatschappij (banken, corporaties, NGO’s (als UN, WHO, WEF, CIA). De naam die veelal wordt genoemd als de partij achter de partijen zijn Khazarische joden, Zionisten, satanisten. Het verklaart dat de wereld zo snel vrijwel synchroon reageert.

Ofwel wordt de wereld in gijzeling gehouden door regeringen die iets weten waar de burgers niets van mogen weten en zijn regeringen onderdeel van een satanische Cabal (Zionisten) of regeringen worden in gijzeling gehouden door partijen die de gehele wereldbevolking in gijzeling houden.

Wordt vervolgd.

Het gaat niet om CV, het is WWIII ....
4 maanden geleden

Het is tijd dat de burgers de regering ter verantwoording roepen want dit kan zo niet langer.
Bestolen, voorgelogen, vergiftigd, afgeperst en straks door vaccins vergiftigd.
De NL regering zit er namens de burgers en wordt betaald door de burgers en de regering schijnt dat vergeten te zijn.
Speeltijd is over ….

Het wordt tijd dat de NL regering zegt aan wiens kant zij staan.
Staan zij aan de kant van de Rothschilds en de grote corporaties die een wereldgregering willen met de burgers als slaven in een communistisch staat of staan zij aan de kant van Trump en de patriotten … of wel de kant van de burgers …..

yellow and black happy birthday greeting card

Doorgeslagen kabinet overweegt ‘extra maatregelen’ zoals SLUITEN WINKELS

yellow and black happy birthday greeting card

Morgen extra crisisberaad kabinet, dat worden dichte winkels…