in ,

Docu: DE NIEUWE WERELD ORDE – Een 6000 jaar oude geschiedenis, die je zeker zult willen weten

Deze video is een van de beste geschiedenislessen, met gedocumenteerde feiten. Het heeft betrekking op elke oorlog, waarom en hoe ze deze geschapen hebben. Het zal uitleggen waarom Amerika en de rest van de wereld met opzet gezet in de schulden gestoken werden. Het zal de namen van de betrokken personen en organisaties tonen, samen met enkele van onze presidenten, congresleden, bankiers en zelfs de maffia. Het zal bewijzen dt de ware geschiedenis van onze wereld, bestuurd wordt door een stille kracht, zo krachtig, dat het grootste deel van de wereld niet eens weet dat het bestaat.

Wist u dat tijdens WW2, de grote Amerikaanse bedrijven, die onze tanks bouwden en onze legers bewapenden, ook Hitlers fabrieken herbouwden, elke keer als we hen gebombardeerd hadden, en dat dit altijd al hun normale manier van zaken doen is geweest? Deze groep (Illuminati, omgedoopt in 1776) is verantwoordelijk voor elke oorlog, piraten, hongersnood, Amerika’s burgeroorlog, de Federal Reserve, het communisme en alles wat er in de wereld van vandaag gebeurd en alles via onze valselijk geschreven geschiedenis, Doe jezelf en iedereen een plezier en voed uzelf op met deze belangrijke feiten, want we hebben nog maar zo weinig tijd over.

https://www.youtube.com/watch?v=-klNO-AjW6M

 

Het is moeilijk te bevatten; dat een organisatie in feite verantwoordelijk is voor zoveel verschrikkelijke dingen, de hele geschiedenis van de wereld, zonder wijziging van hun doelen of ideeën en van vader in de traditie doorgegeven op zoon. Het zou alleen logisch zijn als hun leider in leven was voor honderden jaren en met dat gezegd; Ik vond de eerste rekening van deze jezuïeten in 300BC aan het roer van de bank van Petra en het bleken steeds Joden te zijn in lijn met het Romeinse recht, die in staat zijn om geld te lenen voor rente, zoals alleen joden in die tijd dit mochten doen. Dus misschien is het niet de mens die het kwaad is en oorlog en honger veroorzaakt, heel misschien is de mens makkelijker te controleren, dan de meeste van ons denken, of willen toegeven…

Lees verder via World Unity.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De beerput gaat nog verder open: Verheijen (VVD) kreeg halve maand dubbel salaris

Je verwacht het toch niet: Ministerie van Infrastructuur & Milieu chanteert kustgemeenten over windmolens