in

Docu over Covid-19: ‘Waarom vertelt het RIVM ons de halve waarheid?’

Na de toespraak van premier over het ‘zeer besmettelijke’ probeerde internationaal ondernemer Nico Sloot samen met wetenschappers, artsen en deskundigen antwoord te vinden op vragen.

Hoe gevaarlijk is Covid-19? Hoe ziet onze toekomst eruit? Staan de maatregelen wel in verhouding tot de risico’s van het virus? Tijdens zijn zoektocht deed Sloot schokkende bevindingen.

“Waarom vertelt het RIVM ons al die maanden de halve waarheid?” vraagt hij. “Het is gewoon halve . Als je al dit soort dingen ziet wat hier gebeurt, ga je je natuurlijk afvragen of dit wel over onze volksgezondheid gaat.”

Sloot heeft een gemaakt over zijn zoektocht, Covid-19 ‘The System’, waarin hij onder meer spreekt met oud- en epidemioloog Dick Bijl.

Hij vindt dat er in de grote kranten en bij de publieke omroep veel te weinig aandacht is voor een kritische analyse van de huidige problematiek. Bijl haalt in de film fel uit naar de , die momenteel hard werken aan de ontwikkeling van . “Nieuwe producten zijn over het algemeen vergif,” zegt hij. “Niets anders.”

Ook internist Evelien Peeters werkte met aan de documentaire, die volgens haar de in het systeem blootlegt. Er is niet alleen sprake van een crisis in de zorg, maar ook in de economie, in de wetenschap en op mentaal vlak, legt …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Amsterdams project á € 3,3 miljoen: één vrijwillige terugkeer naar land van herkomst

JPMorgan verdient $ 1 miljard aan goudhandel na betaling van $ 1 miljard boete voor manipulatie van goudhandel …