in , , ,

Docu: Shell en koningshuis leverden de brandstof aan Hitler voor de invasie van Nederland

Een prachtige documentaire over social engineering in optima forma. Voor Nederlanders bijzonder interessant om te zien omdat het Nederlandse bankwezen, het Nederlandse Koningshuis en grote bedrijven als Royal Dutch Shell een fundamentele rol speelden in het aan de macht brengen van o.a. Hitler.

Er wordt onder meer door de documentaire maker aangegeven dat het Koningshuis en Shell letterlijk de fossiele brandstoffen aan het Nazi regiem hebben geleverd waarmee Duitsland de invasie op Nederland kon uitvoeren… Leuk weetje voor op het volgende verjaardagsfeestje van Ome Henk en Tante Ingrid.

De documentaire kan kortom uw huidige wereldbeeld/geïndoctrineerde realiteit enigzins doen wankelen, maar ik moet zeggen dat ik de wereld na deze 3.5 uur opeens een stuk beter begrijp en veel van de ellende, bangmakerij, belastingontduiking van de rijksten der aarde, corrupte instituten als overheid en rechtbanken zijn na deze documentaire volledig rationeel te verklaren.

Kortom een echte must see documentaire van begin tot eind voor eenieder met interesse in macht en hoe de heersende klasse haar spelletje speelt. Zelf vond ik het stuk over Kennedy wat lang maar ik ben blij dat ik toch de hele docu heb afgekeken.

(Ik zie dat er nu een land restrictie op staat, gebruik daarom een vpn verbinding om te kijken. Gratis hierzo.)

 

De documentaire heeft inmiddels over de 2,8 miljoen YouTube views en voel je vrij daar verder aan bij te dragen door de video en/of dit artikel te delen via je eigen (sociale) netwerken. Hoe meer mensen deze trucs van de heersende klasse leren doorzien hoe sneller we een mooiere en vredigere wereld voor onszelf en elkaar kunnen bouwen.

Bron

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!


Dit artikel is gekozen voor herpublicatie. JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Steun óók het vrije alternatieve nieuws zonder censuur

Tikkie | iDeal | PayPal

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. niet alleen Shell – ook de fa. IBM -uit de VS.
    Selfs de familie Bush zat “bewijsbaar ‘met geld in het derde Rijk.
    Kijk onder Prescott Bush.
    In Rotterdam bestaat daar een compleet archief van

  2. Hitler was door het westen en Israël zelf gemaakt (Rothschild bank en door Prescott Bush) om de j***n naar Israël (Palestina) te jagen! Volgens de talmoed mag je 2/3 van je volk opofferen om een bepaald doel te bereiken.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Bewijs dat OM liegt in afgeblazen zaak tegen Joris Demmink

Op naar het EU-pensioen: Aantal Nederlandse pensioenfondsen krimpt verder