in , ,

Documentaire ‘eerste Zweden hadden een donkere huidskleur en blauwe ogen’ ​​ontketent gruwel

Een advertentie voor een aankomende documentaire over ‘The First Swedes’, met donkere huid en blauwe ogen, heeft angst, hilariteit en ontkenning op Twitter gewekt.

De serie wordt woensdag op de Zweedse staats uitgezonden en toen kanaal SVT vorige week begon met het promoten ervan, reageerden sommige mensen met ongeloof en woede op sociale media.

De documentaire kijkt naar - die meer heeft onthuld over hoe Zweden werd bevolkt na de en hoe de eerste pioniers in het land een donkere huid hadden met blauwe ogen en uit het zuiden kwamen.

Een andere populatie van mensen met een bleke huid en een verscheidenheid aan oog- en haarkleuren arriveerde rond dezelfde tijd vanuit het oosten. Men denkt dat de twee mensen tamelijk snel zijn gemengd en de Noordse bevolking is uiteindelijk lichter gevild, waardoor ze hun vitamine D-productie konden verhogen om te overleven in de donkere winter.

Sommige Twitter-gebruikers beschouwden de informatie die in de documentaire werd geadverteerd als een soort van samenzwering die erop gericht was mensen meer open te stellen voor . “Indoctrinatie gaat door,” zei iemand.

https://twitter.com/OintressantaS/status/1096142844115517440

Anderen waren snel om de scepsis uit te dagen.

Eén persoon grapte dat het simpelweg onmogelijk was, omdat zijn voorouders ‘bevroren waren in de ijskap’ voordat het smolt.

https://twitter.com/HoneyBear_Amber/status/1096969465986719745

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belastingdienst in jubelstemming: sinds 2000 iets meer dan 1% aan ‘achterstallige’ belasting geïnd

YouTube faciliteert seksuele uitbuiting van kinderen en hoe Haagse rechter een ‘pedodoofpot’ in stand houdt