in

Donald Trump ‘kreeg’ zijn Melania via Jeffrey Epstein

De wereld wacht vol spanning af of Ghislaine Maxwell zichzelf zal ophangen aan een paar lakens of zingen als een kanarie.

Dat is dezelfde Ghislaine Maxwell die vroeger eigenaresse was van de Kit Kat club in New York, waar ooit Melania voorstelde aan Donald .

Hoe zal het verder gaan met Ghislaine Maxwell? Heeft zij de tapes in haar bezit die zijn gemaakt in de woning van Epstein en op andere locaties zoals het eiland Little St. James. De tapes die zijn gemaakt van alle “klanten” van het duo Epstein/Maxwell tijdens hun seksessies met minderjarige kinderen?

Zal Ghislaine deze tapes gebruiken om zo een deal te maken waardoor ze straks weer op straat loopt. Er wordt uiteraard volop gespeculeerd, maar een goede vriendin vertelt in de volgende korte dat Ghislaine haar onlangs heeft verteld dat ze die tapes niet heeft.

Zowel Jeffrey Epstein als Ghislaine Maxwell zijn Joods en ze voerden hun activiteiten niet zomaar uit zoals we onlangs schreven:

Voor wie niet erg bekend is met dit verhaal; het tweetal zijn/waren agenten van de Israëlische veiligheidsdienst de Mossad met de taak om zoveel mogelijk rijke en machtige mensen in compromitterende posities te brengen zodat ze kunnen worden gechanteerd. Voor meer achtergrond kan je de artikelen op deze site lezen.

We krijgen al een aardig idee hoe het straks verder zal gaan als we kijken naar de die de zaak van Ghislaine Maxwell zal gaan behandelen.

Maak kennis met Alison Nathan, zij is de Joodse lesbische rechter die straks over het lot van Ghislaine Maxwell mag beslissen. Wel handig als er sprake is van een Mossad …..

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven, maakt vaccin onmogelijk

Coronanoodwet aangepast: geen controle in woningen, corona-app uitdrukkelijk vrijwillig