in

Donald Trump ‘kreeg’ zijn Melania via Jeffrey Epstein

De wereld wacht vol spanning af of Ghislaine Maxwell zichzelf zal ophangen aan een paar lakens of zingen als een kanarie.

Dat is dezelfde Ghislaine Maxwell die vroeger eigenaresse was van de Kit Kat club in New York, waar ooit Melania voorstelde aan Donald .

Hoe zal het verder gaan met Ghislaine Maxwell? Heeft zij de tapes in haar bezit die zijn gemaakt in de woning van Epstein en op andere locaties zoals het eiland Little St. James. De tapes die zijn gemaakt van alle “klanten” van het duo Epstein/Maxwell tijdens hun seksessies met minderjarige kinderen?

Zal Ghislaine deze tapes gebruiken om zo een deal te maken waardoor ze straks weer op straat loopt. Er wordt uiteraard volop gespeculeerd, maar een goede vriendin vertelt in de volgende korte video dat Ghislaine haar onlangs heeft verteld dat ze die tapes niet heeft.

Zowel Jeffrey Epstein als Ghislaine Maxwell zijn Joods en ze voerden hun activiteiten niet zomaar uit zoals we onlangs schreven:

Voor wie niet erg bekend is met dit verhaal; het tweetal zijn/waren agenten van de Israëlische veiligheidsdienst de Mossad met de taak om zoveel mogelijk rijke en machtige mensen in compromitterende posities te brengen zodat ze kunnen worden gechanteerd. Voor meer achtergrond kan je de artikelen op deze site lezen.

We krijgen al een aardig idee hoe het straks verder zal gaan als we kijken naar de die de zaak van Ghislaine Maxwell zal gaan behandelen.

Maak kennis met Alison Nathan, zij is de Joodse lesbische rechter die straks over het lot van Ghislaine Maxwell mag beslissen. Wel handig als er sprake is van een Mossad …..

Lees verder bij de bron: niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S.
7 maanden geleden

Mja, hoe maak je iemand zwart? Door te koppen met Trump, waardoor het merendeel van de mensen alleen de koptitel leest, terwijl het artikel over heel wat anders gaat. Dat noemen ze nou framen, naming en shaming bij de MSM, trap er NIET in!!

En altijd weer die J*den
7 maanden geleden

Een Joodse lesbische rechter …. Vreemd dat je overal op hoge plaatsen Joden zitten die ergens wat kunnen sturen of beinvloeden…. En vreemd dat vrijwel alle grote banken Joods zijn. En vreemd dat er zoveel Joden in de buurt van de regering zitten of dicht bij de top. Wie denkt dat dat komt omdat Joden zo slim zijn is wel heel erg naief. Als je wilt weten hoe dat precesi zit dan moet je terug naar het feit dat een deel van de joden satanisch zijn, wat betekent dat zij in plaats van het goede het kwade nastreven. En dat moet teogegeven:dat gaat ze goed af. Vooralsnog.
En als je er wat van zegt dan ben je uiteraard racistisch en vervolgens antisemitisch en uiteraard komt de holocaust naar voren die nooit heeft plaats gevonden.
De Khazarische maffia heeft overal zijn takels uitgestoken en speelt wereldwijd een verschrikkelijke rol.
De vraag is of Trump werkelijk de Khazarische maffia gaat opruimen of wordt hij zelf wel uit de weg geruimd als hij te dicht bij komt …

Het belangrijkste is dat mensen dit alles weten …. en op de hoogte zijn van de verschrikkelijke corruptie … en dat zij doorzien wie er achter zitten …

Europese top pathologen zeggen dat niemand aan Covid-19 is gestorven, maakt vaccin onmogelijk

Coronanoodwet aangepast: geen controle in woningen, corona-app uitdrukkelijk vrijwillig