in ,

Doofpot misdaadcijfers: Nederland lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek

Terugkijkend op wat er allemaal gebeurt op het ministerie van , is gewoon onwerkelijk. De top van de ambtenarij moffelt keer op keer cijfers weg, en ze kunnen er ook keer op keer mee wegkomen.

Van politieke vervolgingen tot het witwassen van onwelgevallige cijfers, lijkt soms gewoon op een bananenrepubliek.

In een nieuwe van UP! Network wordt besproken welke kwalijke zaken de laatste jaren de revue zijn gepasseerd. Het lijstje wordt langer en langer. Al eerder is het ministerie op de vingers getikt omdat ze sjoemelde met cijfers rondom misdaad.

Ook moeten we de politieke heksenjacht rondom Wilders ook niet vergeten. Die werd weliswaar vanuit een minister gestart, maar ook hier deed het ministerie gretig aan mee.

En nu blijkt er weer een nieuwe te zijn. Cijfers van asielmigranten worden gewoon keihard weggemoffeld.

Ook zijn er beelden gevonden van IS-achtige video's en kinderporno op verscheidene telefoons van , ook dit is gewoon simpelweg weggemoffeld.

Het is echt onwerkelijk dat dit zomaar kan gebeuren, de doorgeslagen angstcultuur moet worden doorbroken op het ministerie.

Dit kan alleen door een extern onderzoek, want we weten allemaal wat een intern onderzoek voor resultaat zal hebben: ‘niks aan de hand' of iets dergelijks.

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In Azië heersen er 4 plagen tegelijkertijd : Coronavirus, Afrikaanse varkenspest, H5N1 vogelgriep en H1N1 varkensgriep

Ministerie negeerde jarenlang noodsignalen over versterkingsoperatie Groningen