in ,

Door-en-door corrupte Hillary Clinton ondanks schandalen en spoor van lijken straks toch president?

Hillary Clinton steunt openlijk streven van 57 moslimlanden om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden – Clinton: Veranderen christelijke geloof is ‘onafgemaakte taak van de 21e eeuw’ – Al 46 mensen die zich openlijk tegen Clintons verzetten om het leven gekomen

Vanaf januari 2017 de verpersoonlijking van het kwaad in het Witte Huis?

Hillary Clinton, de laatste weken spil in diverse grote schandalen – zo blijkt de Clinton Foundation miljoenen te hebben verdiend aan de verkoop van uranium aan… !- heeft ook door haar nauwe banden met islamisten reeds een zeer kwalijke reputatie opgebouwd bij conservatieve Amerikanen. De onbeschaamde Clinton gaat echter onverminderd door op de haar ingeslagen weg, en liet christenen weten dat zij als president wetten zal invoeren en handhaven waarmee het christelijke geloof tot in de basis gedwongen zal worden veranderd. Met andere woorden: Hillary Clinton verklaart de oorlog aan het traditionele christendom.

Mensen die snakken naar het einde van het tijdperk Obama vanwege zijn nauwelijks verhulde minachting voor het christendom, zullen met Hillary Clinton zwaar bedrogen uitkomen. De vrouw van Bill Clinton, de beruchte schandaalpresident die er in de jaren ’90 voor zorgde dat de grote megabanken vrijwel onbeperkte macht kregen en die een illegale oorlog tegen Servië begon, is namelijk nóg corrupter en doortrapter.

Uraniumschandaal:Tientallen miljoenen aan steekpenningen

In zijn komende boek ‘Clinton Cash: Het niet vertelde verhaal over hoe en waarom buitenlandse regeringen en bedrijven Bill en Hillary helpen rijk te worden’ (4) onthult Peter Schweizer onder meer dat de Clinton Foundation tussen 2009 en 2013 $ 2,35 miljoen ontving van de voorzitter van het Canadese Uranium One, dat werd overgenomen door het Russische Rosatom. Als minister keurde Clinton de deal goed, waardoor het Russische bedrijf de controle kreeg over één vijfde van de totale Amerikaanse uraniumproductie. (1)

In 2005 had haar echtgenoot al een deal gesloten met Nursultan Nazarbayev, de moslimdictator van Kazachstan, waardoor UrAsia, het uraniumbedrijf dat later samenging met Uranium One, toegang kreeg tot dit land. In ruil voor Bills bemiddeling maakte de Canadese uraniumfinancier Frank Giustra $ 31,3 miljoen over aan de Clinton Foundation, waarmee het Clinton Giustra Duurzame Groei Initiatief werd opgestart.

Een ander duister figuur, de Oekraïense oligarch Victor Pinchuk –de op 3 na rijkste man van het land- werd één van de grootste donors van de Clinton Foundation, ondanks het feit dat hij in strijd met de internationale -sancties olie- en gaspijpen verkocht aan de Islamitische Republiek Iran. Clinton had de regering Obama beloofd volledige openheid te geven over alle donors van de Clinton stichting, maar bleek die van Pinchuk te zijn ‘vergeten’.

met liefdadigheidsorganisaties

Persbureau Reuters berichtte dat de diverse liefdadigheidsinstellingen van de Clintons massaal verzuimd hebben om donaties van Amerikanen en buitenlandse regeringen aan de belasting op te geven. Zo bleek Bill maar liefst $ 26 miljoen die hij had verdiend met lezingen niet te hebben opgegeven, wat de almaar sneller groeiende rijkdom van de Clintons verklaart. En toch durft Hillary, die al sinds 1996 geen auto meer bestuurd heeft omdat ze zich enkel door chauffeurs laat rijden, zich de toekomstige president van ‘het gewone volk’ te noemen.

Sleutelrol bij wereldwijd criminaliseren kritiek op islam

Nog kwalijker is dat Hillary Clinton een sleutelrol speelde bij het tot stand komen van het Istanbul Proces, een serie conferenties van de 57 moslimlanden tellende Organization of Islamic Cooperation (OIC), die al jaren via de VN probeert om wereldwijd alle kritiek op de islam te verbieden en te criminaliseren. Clinton schaarde zich niet alleen openlijk achter dit streven, maar droeg tevens tactieken aan waarmee dit doel kan worden bereikt, zoals het ‘onder druk zetten en te schande maken’ van ‘islamofoben’, dus iedereen die iets negatiefs zegt of schrijft over de islam.

Nauwe banden met radicale islamisten

Het was Hillary die in 2011 als minister aandrong op Amerikaanse- en bombardementen op het toen nog welvarende en stabiele Libië, en daarvoor misleidende en leugenachtige informatie aan het publiek verstrekte. Diezelfde Hillary bleek moslima Huma Abedin, die onweerlegbare banden met de Broederschap had, tot één van haar naaste adviseurs te hebben benoemd. Niet voor niets steunde de Broederschap Clintons beleid in Libië.

Dat was zeker niet de enige connectie tussen de Clintons en radicale islamisten. Moslim Broederschap topman Gihad el-Haddad bleek vijf jaar lang voor de Clinton Foundation te hebben gewerkt. Haddad werkte tevens samen met de Islamic Da’wa Organization (IDO), waar ook Obama’s broer Malik aan verbonden was, en dat zeer nauw betrokken was de bij genocide die de moslim terreurregering van Soedan op onder andere de christelijke bevolking pleegde en pleegt.

Dit zijn beslist geen geruchten, maar harde feiten die door de Egyptische inlichtingendiensten werden vastgesteld en gepubliceerd. Michelle Bachmann, een van de zeer weinige Amerikaanse politici die de infiltratie van de Broederschap in de Amerikaanse dankzij de Clintons aan de kaak durfden te stellen, werd vervolgens door de media verkettert en belachelijk gemaakt. (2)

Clintons zijn letterlijk levensgevaarlijk

Uit deze korte opsomming blijkt dat Hillary Clinton zonder twijfel een intens doortrapte, door-en-door corrupte en zelfs levensgevaarlijke vrouw is, die klaarblijkelijk door de Amerikaanse elite tot de volgende president van de VS is bestempeld.

U vindt ‘levensgevaarlijk’ overdreven? De 46 (!) Amerikanen –waaronder naaste medewerkers, lijfwachten, officieren, journalisten, advocaten en hoge officials (ook van de regering en het Witte Huis)- die in de loop der jaren vaak onder verdachte omstandigheden om het leven kwamen omdat zij –of hun partners- zich om wat voor reden dan ook tegen de Clintons verzetten of belastende info over hen hadden, tonen aan dat deze term beslist niet overdreven is. (5)

Veranderen christelijke geloof ‘onafgemaakte taak van 21e eeuw’

Dat Clinton nu het traditionele christendom openlijk de wacht heeft aangezegd door te verklaren dat hun religieuze overtuigingen –die ze op deWomen in The World conferentie op 23 april ‘structurele vooroordelen’ noemde- op bijvoorbeeld het gebied van abortus ‘zullen moeten veranderen’, en dat er wetten zullen komen om dit af te dwingen, kondigt dan ook zware tijden aan.  (3)

Het veranderen van christelijke overtuigingen noemde Clinton zelfs ‘de onafgemaakte taak van de 21e eeuw’. Mocht ze inderdaad de volgende president van Amerika worden, dan wacht christenen in de VS mogelijk iets wat ze nog nooit eerder hebben meegemaakt: actieve vervolgingen door de overheid vanwege hun geloof.

Bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Onze Dijs ziet zonneschijn: Eurogroep twijfelt openlijk over lidmaatschap Grieken

Afschaffing cash geld dichterbij: Banken willen alleen nog maar 5 euro biljetten