in ,

Door Nederland betaalde opvanglocatie asielkinderen deze maand in Griekenland klaar

Een eerste door betaalde opvanglocatie op het Griekse vasteland voor alleenstaande asielkinderen zal „naar verwachting” eind deze maand klaar zijn.

Dat zegt een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid na berichtgeving van de NOS.

In de opvang moeten minderjarigen zonder ouders uit de overvolle vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden tijdelijk worden ondergebracht. Nederland betaalt de opvang voor 48 kinderen.

Deze eerste locatie op het vasteland is volgens de woordvoerder kleinschalig.

De Griekse autoriteiten selecteren de kinderen die naar de opvanglocatie gaan. Nederlandse deskundigen gaan helpen bij het trainen van de voogden van de asielkinderen.

Naar verwachting blijven de kinderen gemiddeld drie maanden in de opvanglocatie. De komende drie jaar moeten zo vijfhonderd kinderen worden …

Lees verder bij de bron: Telegraaf.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
7 maanden geleden

Dit is het begin van het einde. Stuur ze allemaal, inclusief die “kinderen”weer de zee op. Dat dit niet humaan is is logisch maar in een oorlog kunnen we niet humaan zijn want daarbij staat ons eigen bestaan op het spel. We zijn in oorlog met de islam, het is wij of zij, die overleven. Met het huidige beleid, rekening met de christelijke normen en waarden, hebben we die oorlog al lang en breed verloren. Moslims zijn zelfs bereid om hun eigen kinderen op te offeren ter verspreiding van de islam, want dan worden ze martelaren voor Allah . Ik denk weer aan het christelijke gezin dat met een groot aantal moslims aan boord van een vluchtelingenschip zat. Toen de moslims er lucht van kregen dat die lieden christenen waren werden ze zonder pardon met man, vrouw en kinderen, overboord gegooid als voer voor de haaien. Fijn volk en daar moeten wij zorg voor dragen? Ik denk het niet. Weg ermee.

Inspectie: grip op wijken kwijt, want politie is te druk

Kinderen van Ferd ‘die regels gelden niet voor mij’ Grapperhaus hadden corona….