in , , , ,

Doorbraak in kankerbehandeling: ‘Pied Piper’ lokt tumoren uit de hersenen

De Tumor Monorail, een apparaat dat agressieve hersentumoren lokt om in een externe container te vangen, waardoor ze veel gemakkelijker te behandelen en te doden zijn, is door de FDA omschreven als een “doorbraakapparaat”.

Het apparaat dat lijkt op een lange, dunne katheterbuis met een klein reservoir aan het uiteinde dat bovenop de schedel onder de hoofdhuid zit.

De monorail, die liefkozend de ‘rattenvanger’ wordt genoemd, bootst de witte stof van de hersenen na om kankerachtige aan te trekken en te voorkomen dat ze zich dieper in de hersenen verspreiden, waardoor hun dodelijkheid in het proces sterk wordt verminderd.

Meer in het bijzonder bevat het apparaat fysieke structuren en routes die vergelijkbaar zijn met die in de hersenen waarlangs kankertumoren reizen.

“Dit apparaat biedt clinici de mogelijkheid om deze [niet-operabele] tumoren chirurgisch te behandelen met een minimale benadering.”

Het apparaat maakte in 2014 voor het eerst het nieuws nadat het veelbelovend was in tests met ratten: onderzoekers waren in staat om glioblastoma (een agressieve vorm van hersentumor met een slecht overlevingspercentage) uit de hersenen te lokken en naar een opslagplaats vol met giftige, kanker-dodende gel. De verspreiding van de tumoren vertraagde dramatisch en ze krompen uiteindelijk met meer dan 90 procent.

De nieuwe “doorbraak” -classificatie van de FDA zal het goedkeurings-, evaluatie- en productieproces aanzienlijk versnellen, wat betekent dat medicijnen en / of behandelingen veel sneller op de markt komen dan anders. De onderzoekers hebben de toxische gelcomponent verwijderd om de FDA-goedkeuring verder te versnellen en werken aan het verkrijgen van goedkeuring door de FDA voor proeven met mensen tegen het einde van 2019.

“Dit was de eerste demonstratie waarmee je migratie in het lichaam kunt bewerken en een tumor van punt A naar B kunt verplaatsen”, legt Ravi Bellamkonda van de Pratt School of Engineering van de Duke University uit.

“Het was ook de eerste demonstratie van het tumoren naar je medicijn brengen in plaats van dat je medicijn in de hersenen gaan en waardevolle cellen doden.”

Lees verder bij de bron: RT World News


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koos
2 jaren geleden

Dit is niet de ultieme oplossing. Waarom? Kanker is een ziekte van het lichaam en heeft te maken met zuurtegraad van het bloed. Gezond bloed is enigszins basisch. Door de moderne voeding met veel suikers wordt het bloed zuur met pH <7 In die omgeving kunnen schimmels gedijen.
De methode die hier een doorbraak genoemd wordt kan mogelijk een tumor naar zich toe trekken, maar daarmee blijft het bloed nog altijd zuur en is een oplossing om locaal een tumor te verwijderen maar daarmee is de kanker niet uit het lichaam ….. Daarmee is de behandeling volledig te vergelijken met chemotherapie maar ook met de grote nadelen van chemotherapie …. Na twee jaar is de patient alsnog overleden.
Lees links van Dr Simoncini, Dr Coldwell en Dr Rath. Deze artsen zoeken de oplossing in voeding en er voor zorgen dat bloed basisch wordt. En er zijn er nog veel meer artsen die eerlijk zijn en die niet primair denken aan geld. Steeds meer artsen willen geen chemotherapie voorschrijven omdat ze ook weten dat chemotherapie niet werkt en dat de FDA een criminele club is die uitsluitend uit is op veel geld.
Zoek op internet.

https://beforeitsnews.com/v3/health/2019/2903556.html

VVD wil boete voor anti-vaxxers en Nederlandse patiënten kregen kankermedicijnen, antibiotica en cholesterolverlagers uit afgekeurde Chinese fabriek

Europees Parlement keurde weer een vrijhandels- en investeringsakkoord goed: Singapore (LAPS) inclusief ICS (ISDS)