in

Doorgesnoven cocaïnesnuivers van D66 willen harddrugs legaliseren

d66 drugs
via De Dagelijkse Standaard

Als het aan de doorgesnoven liberale D66’ers ligt, gaan we binnenkort allemaal legaal cocaïne snuiven of heroïne spuiten. Moet allemaal kunnen, aldus de onverantwoordelijke pro-verslavingspartij van Rob Jetten.

Om dat punt zo krachtig mogelijk te maken, wil de partij zelfs BN’ers inzetten als spreekbuis.

Binnenkort in de supermarkt, in de schappen tussen de halfvolle melk en de rollen toiletpapier wellicht ook een paar grammetjes speed? Wie weet.

Als het aan D66 ligt, zou het heel goed wel eens kunnen gebeuren:

“D66 is in het geheim bezig met een campagne om xtc en cocaïne te legaliseren. Een manifest waarin wordt gepleit voor de legalisatie van drugs moet ondertekend worden door bekende Nederlanders, meldt De Gelderlander.

De regeringspartij heeft onder meer misdaadjournalist Peter R. de Vries gevraagd.

Actrice Anna Drijver, zangeres Rianne van Dost en strafrechtadvocaat Gerard Spong zouden volgens D66 het manifest ook wel willen ondertekenen.

D66 vindt al langer dat je in Nederland drugs als xtc gewoon moet kunnen kopen en gebruiken. De publieke steun van de BN-ers moet in de samenleving draagvlak kweken om drugs te normaliseren.”

Daar zijn we dan weer lekker mee, als Nederland. Een partij die de georganiseerde misdaad wil belonen voor het feit dat ze al tientallen jaren bezig zijn ons land in een narcostaat te ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rutte vvd afpakken

Met het huidige overheidsbeleid stevent Nederland af op een tekort van 16 miljard euro

aarde 1576601574

Magnetische noordpool verschuift steeds sneller