in , , ,

Dreigen met het einde van Schengen en de asielzoekers propaganda

Nieuwe dieptepunten worden dagelijks behaald. Nu was één van de vele -presidenten (in dit geval één uit Polen) in het nieuws om te vertellen dat de EU-landen direct hun asielzoekers moeten gaan accepteren, anders valt Schengen (het open grenzen verdrag) uit elkaar… en wel binnen twee maanden. Hij deelde dit dreigement voor het Europese parlement.

Het is ergens een geruststellende gedachte dat de onzin nog maar twee maanden hoeft te duren, maar het is natuurlijk niets anders dan propaganda in lijn met die van , Timmermans en Rutte. Alle lidstaten moeten namelijk verplicht van Juncker elke migrant accepteren die zich aandient. Die ideeën en die werden natuurlijk niet geaccepteerd. Dat gebeurt niet vrijwillig uiteraard, en de EU betreft geen vrijwillig samenwerkingsverband, dus toen kwamen de opgelegde migrantenquota’s.

Juncker zei onlangs letterlijk: Geen enkel EU-land kan de deur gesloten houden.”  Niemand mag zijn samenleving beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Je quota weigeren? Juncker zei: ‘Ik accepteer dit niet. En nu proberen de EU presidenten het dus met het dreigen met het einde van Schengen. Die grenzen moeten open, die migrantenmoeten geaccepteerd. Punt uit. Ondertussen doen we niets om de buitengrenzen te verstevigen en niets om de stromen migranten te keren. Iedereen blijkt welkom.

Dreigementen

Het dreigen met het einde van Schengen… Dat terwijl het open grenzen beleid zo vakkundig de samenhang van de lidstaten sloopt? De EU zal uiteraard nooit toestaan dat de grenzen zich sluiten. De enige situatie dat dit kan gebeuren is als de gehele EU ophoudt te bestaan, en dat gaat niet binnen twee maanden gebeuren. Dat mag immers niet.

Doelbewuste Propaganda

‘Steeds meer Europeanen voor ruimhartig asielbeleid’ En jawel, de grote propaganda machine werd weer gevoed met totale onzin om de te beïnvloeden. Ze schrijven:‘In veel Europese landen, waaronder Nederland, neemt de bereidheid toe om mensen met een andere huidskleur of andere etnische achtergrond op te nemen.’ Totale en totale onzin, bewust in de media gebracht om de burger gewetenswroeging aan proberen te praten. Pogingen om bij de (lastige) burger groeiende xenofobie te keren tot fijne, gewenste en weldadige oikofobie. Die samenhang en identiteit van lidstaten moet uiteraard kapot.

Om het maar duidelijk te maken was Elsevier tegelijkertijd in het nieuws met: Meeste Nederlanders zijn tegen ruimhartig asielbeleid. Zie Geldermalsen, zie Oranje, zie Steenbergen, de mening van de Nederlandse bevolking is zeer duidelijk: Geen doelbewuste ontwrichting van de samenleving a.u.b..

‘Steeds meer vluchtelingen verlaten Nederland vrijwillig’. Nu.nl gelooft er zelf ook geen bal van, want ze zette beide berichten maar tussen quotes. Ja… Iemand zei het, maar de waarheid… Immer meer pogingen van de om… Artsen zonder Grenzen, idem, zocht het nieuws op om de EU-burger een slecht gevoel te geven en EU-landen verder onder druk te zetten alle migranten te accepteren. Ondertussen lijkt niemand meer te realiseren dat er internationale (VS, Israël, Saudi Arabie, ) coördinatie, hulp (revolutieprofs en huurlingen), financiering van entiteiten als Soros en doelbewust EU-beleid voor nodig was om deze ‘coercive engineerd migration‘ uberhaupt op de benen te krijgen. AzG zegt feitelijk het volgende: “Nee, kijk niet achter het scherm, accepteer alleen alle migranten die we jullie kant op sturen. En: behandel ze als Prinsen!”

Meer nieuws…

Hier was een journalist die onthulde dat de Duitse omroep positief moest berichten over vluchtelingen. And there you go, je kan de media – zeker staatsmedia – niet geloven. Weet daarbij dat er slechts één Nederlands persbureau is (gelieerd aan de overheid) en slechts een zeer klein aantal grote internationale persbureau’s (namelijk: AP en Reuters) die ook reeds bewezen beïnvloed zijn. Sites als NU.nl en internationale grootheden als Reed Elsevier hebben een doelbewuste agenda en tonen dit ook.

Als je het leest in de grote media, is het bewerkte en verminkte informatie die bewust wordt aangepast om de lezer te beïnvloeden. En dat is overigens niets nieuws:

“If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you read the newspaper, you’re mis-informed.”
― Mark Twain

De oplossing:

De geweldige oplossing voor de problematiek die andere dag werd aangedragen was: Pak de automobilist. Echt waar, die gasten in Den Haag en Berlijn zijn compleet gestoord:‘Heffing op brandstof om kosten vluchtelingencrisis te dragen’:

Europese landen moeten een speciale heffing op autobrandstof invoeren om de financiële gevolgen van de vluchtelingencrisis mee op te vangen. Dat vindt Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van Financiën. “Waarom zouden we daar in Europa geen afspraken over maken als het probleem zo dringend is?”

De brandstof bestaat al voor het overgrote deel aan belastingen, heffingen en de belasting over heffingen en belasting. En nu moet daar kennelijk ook nog een vluchtelingentax op?

Wie bedenkt dit soort onzin toch in vredesnaam? Think tanks als de Tavistocks, de Royal Institutes, de Trilateralen, de Brezinski’s, de Kissingers, de Sorosen… ze draaien duidelijk overuren. Je zou haast denken dat het World Economic Forum weer is gestart. Oh, wacht… die is vandaag inderdaad weer gestart.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU Nigel Farage VS Mark Rutte: ‘gênant hè? Democratisch referendum in Nederland…

Iedereen gaat er in 2016 in koopkracht op vooruit behalve degenen die er op achteruit gaan