in , , ,

Driekwart van alle Syrische raketgeleerden, artsen en chirurgen in Duitsland ontvangt een uitkering

Onlangs ontving 74,9 procent van hen overdrachtsbetalingen, zoals gemeld door het Duitse Federale Arbeidsbureau op verzoek van een AfD-parlementslid, René Springer.

Het werkloosheidspercentage voor Syrische burgers was 44,2 procent in juni van dit jaar. Een jaar eerder was dit 49,6 procent. Mensen die een integratiecursus of een beroepsgerichte taalcursus volgen, worden niet als werklozen geteld, maar als ‘onderwerklozen’. Het Duitse welzijnssysteem bekend als Hartz IV ondersteunt degenen die zo weinig verdienen dat ze er niet alleen van kunnen leven.

“Bijna een hele bevolkingsgroep is systematisch naar onze sociale systemen gemigreerd”, zei AfD-politicus Springer over de schokkende cijfers. “Geen wonder dat de federale overheid nu om hogere belastingen vraagt.”

Zoals uit tabellen blijkt, was in september 63,6 procent van alle Hartz IV- ontvangers Duitse staatsburgers. Syriërs waren de tweede grootste groep met 10,5 procent. Ze zijn dus duidelijk onevenredig vertegenwoordigd in verhouding tot hun aandeel in de populatie in de statistieken.

In Duitsland heeft ongeveer 87 procent van de bevolking een Duits paspoort, terwijl Syriërs ongeveer een procent van de mensen in het land uitmaken. De andere groepen die profiteren van Hartz IV, zoals blijkt uit statistieken, zijn Turken (4,2 procent), terwijl 2,5 procent van de uitkeringsgerechtigden uit kwam en 2,2 procent uit Afghanistan.

Bij aankomst in Duitsland ontvangen asielzoekers staatsfinanciering in overeenstemming met de Asylum Seekers Benefits Act. Zodra de procedure is voltooid, belanden ze in het systeem van basisbeveiliging – tenzij ze een baan vinden.

Voor asielzoekers of degenen die worden getolereerd, is er een periode van drie maanden vóór toegang tot de arbeidsmarkt. Vanaf de vierde maand kunnen ze in veel delen van Duitsland (met uitzondering van enkele regio’s) aan het werk zonder voorafgaand onderzoek. Vanaf de zestiende maand staat de arbeidsmarkt voor hen open in heel Duitsland.

Asielzoekers en zogenaamde quotavluchtelingen – personen die als politiek vervolgd worden erkend – hebben onbeperkte toegang tot de arbeidsmarkt. Het erkenningspercentage van vluchtelingen uit Syrië was vorig jaar 81,9 procent.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Burgers kunnen hun overheden niet meer vertrouwen.
1 jaar geleden

Dit is niets minder dan landverraad. Er is geen ander woord voor.
Dit is ongehoord. Crimineel. De kosten van dit alles worden eenzijdig bij de bevolking gelegd terwijl die zich er niet over mag uitspreken. Burgers zijn alleen goed om te betalen. Waarom accepteren burgers dit?

Het eerste dat burgers moeten doen is onmiddellijk iedere belastingverhoging weigeren !!!
Dit kan zo niet langer.

Waarom is er nog geen burgersoorlog?

1.8 miljard euro teveel zorggeld gecollecteerd, wordt nu voor klimaat en asielzoekers gebruikt

De roetveegpiet … Dat is pas discriminatie!