in

Duitse epidemioloog waarschuwt voor misbruik virusmutatie voor paniekzaaierij – ‘In Ierland en GB is aantal gevallen tot 80% gedaald’

( Translate)

“(In Ierland is aantal gevallen met 80% gedaald, in Engeland met 60% – en dat terwijl de variant zich verder heeft verspreid”, zegt epidemioloog Klaus Stöhr (62) tegen BILD.

Stöhr, die eerder op hoge posities bij de Wereldgezondheidsorganisatie werkte, waarschuwt voor schriktactieken bij de mutatie.

De data uit Engeland en Ierland zijn “éénduididig” aldus Stöhr: “De eigenschappen van virus zijn niet zo significant veranderd dat de strijd tegen het virus niet dat de strijd niet langer succesvol zou zijn.

Voor idee dat het aantal gevallen explosief toeneemt vanwege de variant en niet meer te controleren is, ontbreekt het mij aan de causale verbanden en wetenschappelijk bewijs.”)

https://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/politik-ausland/vor-dem-lockdown-gipfel-so-nutzt-die-regierung-die-mutation-fuer-panikmache-75279010.bild.html#_=_

verder bij de bron: TPOok


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

WHO-experts: ‘Extreem onwaarschijnlijk dat virus uit lab komt’ en dat was dat

Zorginstituut: Neem snelwerkende neusspray die helpt bij een ernstige depressie op in basispakket