in

Duitse immigranten sturen € 17 miljard naar hun landen van herkomst

In het jaar 2016 hebben miljarden ´s aan hun families in hun landen van herkomst overgemaakt, bericht de krant “Die Welt”. Meer dan $ 20 miljard (ongeveer € 17,7 miljard) stroomden in 2016 vanuit terug naar de landen van herkomst, € 6 miljard meer dan in 2007.

Terwijl de Duitse regering het als een soort ontwikkelingshulp, is de AfD, die het onderzoek in deze aangelegenheid had aangevraagd, sceptisch. Volgens de partij dienen ontvangers van uitkeringen van de staat uitgesloten te worden van het doorsturen van naar hun thuislanden.

“Het kan niet zijn dat ontwikkelingshulp uit het Duitse sociale stelsel gefinancierd wordt”, zegt AfD-woordvoerder Markus Frohnmaier. Maar de Duitse regering beschouwt de overboekingen als “ontwikkelingsbevorderend”, omdat het geld direct daar aankomt waar het nodig is, schrijft “die Welt”.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Lees ook eens verder bij de bron:  E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zelfmoord is doodsoorzaak nummer 1 onder Nederlandse jongeren

Volledige rekening onrust Geldermalsen over AZC in 2015 naar één inwoner