in

Duitse inlichtingendienst: Turkije organiseerde migranten-rellen aan Griekse grens

geralt / Pixabay

De Turkse heeft weloverwogen rellen georganiseerd onder aan de Turks-Griekse grens, met als doel de grens te doorbreken en een grote migratie-invasie op gang te brengen.

Dit meldt het weekblad Der Spiegel, die stukken heeft ingezien van de Duitse inlichtingendienst de Bundesnachrichtendienst (BND) waaruit naar voren komt dat Turkije met opzet rellen onder migranten heeft uitgelokt en getracht de grensmuren te doorbreken.

Daarnaast hebben de Turkse autoriteiten migranten in bussen gedwongen en naar de grens gebracht.

Wellicht de meest opvallende informatie uit de stukken van de BND is dat Turkse informanten zich in de mensenmassa hebben gemengd, niet om de boel tot bedaren te brengen, maar juist om de migranten op te stoken.

Zelf wierpen ze ook met stenen en deden mee aan het doorknippen van de grenshekken. Dit alles wordt overigens ontkend door de Turkse autoriteiten en de BND zelf heeft aan de media geen verdere uitleg hierover willen verschaffen.

Het beleid van Turkije om te chanteren met een stortvloed aan migranten lijkt echter mislukt. De hebben effectief, met gebruik van en leger, de grens weten af te sluiten.

De Turkse autoriteiten beweren dat er 150.000 illegalen over de grens zijn gekomen, maar dit wordt door de Grieken als een groteske onwaarheid geduid.

Inmiddels meldt Turkije dat ….

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Toevalligheden en tegenstrijdige berichten omtrent het coronavirus

Actie PSD2 me niet zonder mijn toestemming (bankgeheim opengebroken)