in , , ,

Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen

Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter heeft informatie gelekt over een geplande nieuwe EU- waarmee de het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op de massa te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland waarschuwt al heel lang dat dit eraan zat te komen. In Nederland wordt dit al vanaf 1 januari 2020 mogelijk gemaakt met behulp van de Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (WvGGZ). Vaarwel (tot nooit weer ziens?), welkom totalitair fascisme.

De jurist lekte al eerder informatie die correct bleek te zijn. Dat ging over de op dat moment nog niet bekend zijnde geplande bezuinigingen op de alternatieve gezondheidszorg in Zweden.

De Duitse bondskanselier Reichskanzler Angela zou de drijvende kracht zijn achter de gedwongen opsluiting en behandeling van critici, zowel professionals (journalisten en politici) als burgers. Hoewel veel mensen het voorstel extreem zullen vinden, zijn er aanwijzingen dat de wet in Brussel op veel sympathie kan rekenen.

Zweedse journalisten die onderzoek doen naar terroristen voortaan zelf potentiële terroristen

In Zweden wil minister van Justitie Morgan Johannsson dat journalisten die onderzoek doen naar terroristen zelf ook als potentiële terroristen worden geclassificeerd ,en tot 2 jaar gevangenisstraf moeten kunnen krijgen. Dat houdt in dat de de totale controle krijgt over de berichtgeving over de explosie aan criminaliteit en als gevolg van het openzetten van de grenzen voor miljoenen uit Afrika en het Midden Oosten.

Straks ook critici van diversiteit, , klimaat en EU zelf opgesloten

Veel Zweden zijn al door rechtbanken veroordeeld vanwege ‘aanzetten tot haat', enkel omdat ze online hadden geschreven tegen het binnenhalen van zoveel migranten te zijn, of als ze gewezen hadden op de enorme problemen die ze veroorzaken.

Dit met harde hand onderdrukken van de vrijheid van meningsuiting lijkt nu over heel Europa te worden uitgerold, volgens de berichten mogelijk al vanaf de eerste helft van 2020. Zodra deze wet eenmaal is aangenomen, kunnen we een kettingreactie met meer extreme maatregelen verwachten, zoals hoogstwaarschijnlijk een uitbreiding van de wet naar critici van het diversiteits/transgender beleid (3), van het klimaatbeleid, en van de EU zelf.

Deze draconische maatregelen zullen diverse mensenrechten schenden, maar daar …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Canada: 53 jaar oud sneeuwrecord bijna verbroken en het subtropische Californië bedekt met sneeuw

Twintig miljoen inwoners in 2060, groei vooral door immigratie