in , , ,

Duitse minister voorkwam persoonlijk de deportatie ( uitzetting) van moslimterrorist kerstmarkt Berlijn

EU terror threat 634693 1

Gearresteerde Kosovaren die beroemde brug in Venetië wilden opblazen zijn moslims – Terroristen hebben bommen ontwikkeld die luchthavenscanners kunnen passeren – Nieuwe massale terreurdreiging in Londen.

De minister Ralf Jäger van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen blijkt persoonlijk te hebben voorkomen dat de Tunesische moslim Anis Amri, die op 19 december met een vrachtwagen een aanslag pleegde op een kerstmarkt in Berlijn, zou worden gedeporteerd (1). Bovendien blijkt uit documenten dat de Duitse politie wel degelijk op de hoogte was dat Amri gewelddadig en gevaarlijk was, en een aanslag zou kunnen gaan plegen (2). Minister Ralf Jäger was destijds nauw betrokken bij het in de doofpot stoppen van de massale aanrandings- en verkrachtingsgolf door asielzoekers tijdens de jaarwisseling van 2015 in Köln.

Minister hield uitzetting terrorist tegen

Minister Jäger (sociaaldemocratische SPD) had letterlijk te horen gekregen dat Anis Amri ‘een bedreiging vormde in de zin van een terreuraanslag’, en daarom uitgezet zou worden. Jäger greep vervolgens persoonlijk in en zorgde ervoor dat Amri in Duitsland kon blijven, waardoor hij vervolgens de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn kon plegen.

Na de aanslag vlak voor kerstmis beweerde de Duitse politie, die Amri tot september 2016 in de gaten had gehouden, geen aanwijzingen te hebben gehad dat de Tunesiër tot geweld zou kunnen overgaan. Dat blijkt een leugen te zijn geweest; uit documenten blijkt dat het Landeskriminalamt de afgewezen islamitische asielzoeker, die tal van valse identiteiten had aangenomen, wel degelijk als een gevaar voor de publieke veiligheid beschouwde.

Merkel blijft begrip eisen

Oppositieleden en diverse lokale politici eisen inmiddels een grondig onderzoek naar de gang van zaken. Uit Berlijn komt in ieder geval nog geen enkel signaal dat er een andere koers wordt overwogen. Bondskanselier Merkel blijkt er op hameren hoe belangrijk het is dat de Duitse bevolking moeite doet om ‘begrip’ te hebben voor migranten, en hen helpt te ‘integreren’. Dat kan volgens haar het beste in dorpen gebeuren (5).

Inwoners Freiburg zijn criminaliteit asielzoekers zat

Wat daarvan het gevolg zal zijn, laat zich raden als naar een stad als Freiburg wordt gekeken. De burgers van het door links geregeerde Freiburg zijn het na twee moorden, diverse verkrachtingen en massale aanrandingen en andere misdaden door asielzoekers spuugzat. Veel Duitse vrouwen durven er niet meer alleen over straat. Wapenwinkels kunnen de enorm toegenomen vraag amper aan. SAT1 maakte zelfs een documentaire rond de vraag ‘Zijn er teveel vluchtelingen in Freiburg?’ (6)

Jihadisten wilden beroemde brug in Venetië opblazen

Eerder deze week arresteerden Italiaanse anti-terreureenheden vier mannen uit Kosovo die een aanslag op de beroemde Rialtobrug in Venetië wilden plegen. Daarbij zouden honderden toeristen om het leven zijn gekomen. Natuurlijk deed de NOS weer alle moeite om de worden ‘islamitisch’ en ‘moslims’ niet te noemen, maar dat blijken ze wel degelijk te zijn geweest (3).

Weer terreurdreiging in Londen

Ondertussen heeft Londen met de zoveelste terreurdreiging te maken. Op 30 maart werden tal van Britse politici, nieuwspresentatoren, hotels, restaurants, Joodse instellingen, politiebureaus en legerbases in Engeland en speciaal in Londen in een telegram door IS(IS) bedreigd met aanslagen (8).

Nieuwe bommen kunnen luchthavenscanners passeren

Ook vliegen dreigt op korte termijn een stuk riskanter te worden nu inlichtingendiensten waarschuwen dat terroristen, inclusief van IS(IS), bommen hebben ontwikkeld die ongezien de luchthavenscanners kunnen passeren. Het recente verbod op laptops, tablets en andere elektronische apparaten dat luchtvaartmaatschappijen instelden op vluchten vanaf tien vliegvelden (in Egypte, Jordanië, Koeweit, Marokko, Qatar, Saudi Arabië, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten), zou met deze dreiging te maken hebben.

Na uittesten van de nieuwe methode door de FBI bleek dat de nieuwe explosieven die in kleine apparaten kunnen worden verborgen, buitengewoon moeilijk te ontdekken zijn (7). Als vliegtuigen binnenkort dus als brandende bosjes uit de lucht vallen, weten we waarom.

Bronnen:

(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) DEBKA / NOS
(4) Ynet News
(5) Epoch Times
(6) Guido Grandt
(7) Ynet News
(8) DEBKA

Bezoek of lees ook eens verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cia2 1 1

WikiLeaks onthult hoe de CIA hackaanvallen kan verhullen en toeschrijven aan Rusland of China

e032b90e2bf21c3e81584d04ee44408be273e7d21db7134293f7 640 asielzoekers

Het was een kwestie van tijd: Blanke autochtonen integreren niet goed!