Duitse overheid heeft oplossing voor verkrachtingsgolf: migranten krijgen seksuele gedragscursus …

Het zal ook echt gaan helpen…

PublicDomainPictures / Pixabay

De volkswoede over een niet aanhoudende golf aanrandingen en vaak schokkend wrede verkrachtingen van (/ moorden op) Duitse vrouwen en meisjes lijkt eindelijk in Berlijn te zijn doorgedrongen. De regering reageert echter niet zoals velen hopen.

krijgen voortaan op vrijwillige basis een vier uur durende cursus waarin hen wordt uitgelegd hoe ze zich tegenover het vrouwelijke geslacht dienen te gedragen. Yeah right… dat gaat vast en zeker helpen.

‘Samen voor Veiligheid' heet de cursus die commissaris voor Integratie Annette Widmann-Mauz aan migranten wil geven nadat opnieuw een schokkende verkrachting in Freiburg de media haalde. Zo'n 10, 11 migranten vergrepen zich daar urenlang aan een Duits meisje.

Let op, in Berlijn wordt vaak teveel gedronken en drugs gebruikt

De lessen zijn vrijwel hetzelfde als een Zweedse cursus die vorig jaar werd opgestart. 7 (moslim)migranten uit Syrië, Irak en –waaronder enkele vaders- kregen onder andere een te zien over een man die een vrouw mee naar huis neemt, de deur op slot doet en haar verkracht op het moment dat ze weg wil gaan.

‘Ze had teveel gedronken, nu gaan ze met elkaar naar bed,' zei er een. ‘Hij wist heel goed wat hij wilde,' vulde een ander aan. Op dat moment komt moderator Carola Pietrusky-Niane tussenbeide en legt uit dat ‘het in Berlijn vaak gebeurt dat jonge mensen veel drinken en drugs gebruiken', met in sommige gevallen dit soort agressieve misdaden als gevolg.

‘Kinderen willen niet per se aangeraakt worden'

Tijdens een andere oefening krijgen de migranten op een tablet te zien hoe dicht ze bij iemand mogen staan zonder iemands ‘personal space' binnen te dringen. ‘Je moet niet te dicht bij iemand met wie je praat gaan staan,' legde Pietrusky-Niane uit. ‘Hetzelfde geldt voor kinderen, die willen niet per se aangeraakt worden (door vreemden).'

Andere vragen die de migranten, die meestal uit islamitische landen komen waar jongens en meisjes streng gescheiden worden en waar verkrachting binnen het huwelijk niet als misdaad wordt gezien, moeten beantwoorden luiden ‘Hoe weet je wanneer een vrouw gewillig is?', en ‘Hoe reageer ze als ze dat niet is?'

Willen van seks met vrouw vergeleken met vragen of ze kopje thee wil

Om te laten zien dat er in (nog) wel verschil bestaat tussen vrijwillige en gedwongen seks krijgen de migranten een andere korte video te zien waarin een voice-over het vergelijkt met het ‘vragen of iemand een kopje thee wil. Als ze ‘ja, graag' antwoordt, is dat omdat ze het wil. Als ze aarzelt, kun je thee zetten en het nog eens vragen. En als iemand zegt ‘nee dank je,' dan maak je geen thee en wordt je niet boos. Met seksualiteit is dit hetzelfde.'

Als je zoiets nog moet uitleggen is dat een alarmsignaal dat dit ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nederland verplicht van gas af! Resultaat: gasverbruik stijgt

Het groots aangekondigde alarm over warmterecord op de ijskap van Groenland … was nepnieuws