in , , , ,

Duitse overheid komt met handleiding die kinderen aanmoedigt te “spioneren” op hun “rechtse” ouders

CeruleanSon / Pixabay

Het federale ministerie voor familiezaken in Duitsland is beschuldigd van het financieren van een brochure voor kleuterleidsters die kinderen aanmoedigt om hun “rechtse” ouders te bespioneren.

De 60-pagina’s tellende handleiding werd geproduceerd door de in Berlijn gevestigde Amadeu Antonio Foundation (AAS), een waakhondorganisatie die racisme en haatuitingen aanpakt. Het werd medegefinancierd door het Ministerie van Familie, een ministerie op kabinetsniveau van de Bondsrepubliek Duitsland.

Het document biedt docenten advies over situaties zoals: “Hoe hiermee om te gaan als leerkrachten of ouders antivluchtelingen- of racistische uitspraken doen voor kinderen of kinderen van vluchtelingen of ouders rechtstreeks aanvallen?”

BILD, de grootste Duitse krant, zei dat het handboek een trainingsgids was voor het rekruteren van kinderen als mogelijke “informanten” tegen hun eigen ouders, terwijl de rechtse partij AfD zei dat de “Stasi-methoden” gebruikte om kinderen in spionnen te veranderen.

https://twitter.com/AfD/status/1067706037757722630

Een specifieke beschrijving van twee kinderen van wie de ouders zogenaamd tot een lokale rechtse groep behoorden, was bijzonder verontrustend omdat kinderen werden afgeschilderd door natuurlijke geslachtsrollen te gebruiken als een “rechtse” eigenschap.

“Het meisje draagt ​​jurken en vlechten, ze wordt opgedragen om huiswerk thuis te doen, terwijl de jongen wordt geconfronteerd met sterke fysieke uitdagingen en oefeningen,” stelt de handleiding, alsof dat een slechte zaak is.

De AAS ontkende dat het kenmerken als “rechtervleugel” had geportretteerd, alvorens te klagen over het ontvangen van honderden “hate phone calls” van verontwaardigde Duitsers als reactie op het verhaal.

Zoals we eerder al meldden, terwijl NGO’s erop uit zijn om ‘rechtse’ ouders te bespioneren, worden kinderen op Duitse scholen steeds meer blootgesteld aan de islam als onderdeel van de nieuwe ‘diverse’ agenda van het land.

Vorige maand werden Duitse schoolmeisjes in Lünen gevraagd om islamitische hijaabs te dragen als onderdeel van een sociaal experiment om te testen of Duitse burgers racistisch tegen hen zouden zijn.

Ondertussen is pesten van niet-moslim Duitse kinderen in migrantenzware scholen een groot en groeiend probleem.

De moeder van een student op een school in Frankfurt vertelde BILD dat haar dochter zozeer werd gepest door moslimmeisjes dat ze “hen van school moest halen voor bescherming”.

“Ze werd geslagen en verbaal aangevallen op weg naar school,” zei de moeder, verklarend dat misbruik was omdat haar dochter blond haar heeft, geen draagt, een Duits-Hebreeuwse naam heeft en een christen is.

Toen de directeur werd geïnformeerd over de situatie, vertelde hij de moeder om haar dochter te bedekken met een hijab.

Eerder dit jaar waarschuwde de voorzitter van de Duitse lerarenvereniging dat scholen met meer dan 70% migrantenstudenten uit de hand lopen, waarbij aanvallen op vrouwelijke leraren en joodse studenten gemeengoed worden.

Heinz-Peter Meidinger vertelde BILD dat een verhaal in Berlijn over islamitische migrantenstudenten die ISIS-onthoofdingvideo’s circuleren, niet een eenzame zaak was en dat dergelijke propaganda zich “verspreidt als een lopend vuurtje”.

via Infowars


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aangenomen! Het opzijschuiven van de rechtsstaat: nieuwe EU bevoegdheid voor justitiesamenwerking

Studeren wordt voor de rijken: CDA en coalitie houden vast aan een verhoging van studierente met 18 procent per maand