in ,

Duitse politieagenten vernederen zichzelf en knielen voor BLM-demonstranten

Screenshot Twitter

Duitse politieagenten hebben alle zelfrespect verloren. In Keulen vielen ambtenaren op hun knieën voor zwarte BLM-demonstranten en vernederden zichzelf terwijl deze niets met de racistische moord in de te maken hebben.

Op het eerste gezicht lijken de foto’s bizar en alsof ze zich voordoen: drie jonge Duitse politieagenten knielen voor een grote zwarte trailer van de “Black Lives Matter” -beweging. Zijn opgeheven, gebalde vuist is versierd met zijn donkere jas.

Er staat: “Geen gerechtigheid – geen vrede”. De achtergrond is licht wazig, de verhoudingen lijken niet te kloppen. Behalve de knielt geen van de demonstranten op de foto’s.

Ze zijn afgelopen weekend in Keulen gemaakt tijdens een demonstratie “Black Lives Matter”. Het werd uitgegeven door professionele basketbalspeler Ron Mvouika van de Giants Leverkusen.

De Keulse politie bevestigde ook de authenticiteit van  ….

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Corona hoax: meestgebruikte PCR-test blijkt onbetrouwbaar, blamage voor RIVM

Is Corona-angstzaaierij een psychologische operatie?