in ,

Duitse politieagenten vernederen zichzelf en knielen voor BLM-demonstranten

Screenshot Twitter

Duitse politieagenten hebben alle zelfrespect verloren. In Keulen vielen ambtenaren op hun knieën voor zwarte BLM-demonstranten en vernederden zichzelf terwijl deze niets met de racistische moord in de VS te maken hebben.

Op het eerste gezicht lijken de foto’s bizar en alsof ze zich voordoen: drie jonge Duitse politieagenten knielen voor een grote zwarte trailer van de “Black Lives Matter” -beweging. Zijn opgeheven, gebalde vuist is versierd met zijn donkere jas.

Er staat: “Geen gerechtigheid – geen vrede”. De achtergrond is licht wazig, de verhoudingen lijken niet te kloppen. Behalve de politie knielt geen van de demonstranten op de foto’s.

Ze zijn afgelopen weekend in Keulen gemaakt tijdens een demonstratie “Black Lives Matter”. Het werd uitgegeven door professionele basketbalspeler Ron Mvouika van de Bayer Giants Leverkusen.

De Keulse politie bevestigde ook de authenticiteit van  ….

Lees verder bij de bron: SDB


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

Één reactie

Laat een reactie achter
  1. En dat krapul in uniform moet de rechten van de niet zwarte burgers verdedigen? Vergeet het maar. Dit soort agenten zijn het resultaat van het selectiebeleid van de staat. Met zulke agenten heb je de strijd al bijvoorbaat verloren.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Corona hoax: meestgebruikte PCR-test blijkt onbetrouwbaar, blamage voor RIVM

blank

Is Corona-angstzaaierij een psychologische operatie?