in , , ,

Duitse publieke omroep: Ja, we hebben corona overdreven

Maandag was in ARD Extra, een programma van de Duitse publieke omroep, opvallend veel ruimte voor kritische geluiden. De strekking: ja, we hebben corona overdreven.

De ARD geeft toe veel te veel te hebben gefocust op het aantal positieve testen. Aan de hand van grafieken laat de omroep zien wat het gevaar is van Covid-19 in relatie tot andere doodsoorzaken en griep.

Het blijkt dat er in over het gehele jaar gezien sprake is van ondersterfte. Bovendien sterven er veel meer mensen aan hartkwalen en dan aan corona. Nu belandt nog maar 6 procent van alle positief geteste mensen in het . In maart was dat nog 20 procent.

In het programma kwamen specialisten aan het woord die pleiten voor een andere aanpak: bescherm de ouderen en kwetsbaren, en laat de rest van de met het virus …

Lees verder bij de bron: Ninefornews

https://youtu.be/pn8zQ7qY_fY


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Draining the Swamp World WIde !!!!!
4 maanden geleden

Het begin is er … En zo te zien zijn ze al verder dan in NL. Er moet een diepgaand onderzoek komen naar hoe de media jarenlang de burgers fout hebben geinformeerd en burgers bewust hebben voorgelogen. Zij hebben een veel grotere rol gespeeld dan wat zij voor doen. En dat is ook niet toevallig gebeurd. Er is een duidelijke strategie. De media zijn nameljk in handen van de elite en zij bepaalden wat de media uitzonden. DAT MOET VERANDEREN !!!!
Als de media vanaf nu met de werkelijke feiten komen dan kan het heel hard gaan om de bende op te ruimen.

En nu de rest van de media en ook de politiek. Hoe kan het dat de politiek zo sterk tegen de wil van de burgers heeft gehandeld? Hoe kan het dat en Merkel even besloot om 1.5 miljoen immigranten te willen toelaten …
Mensen uit een totaal andere cultuur. Analfabeten die in nog geen honderd jaar zullen integreren met een eigen religie en een totaal andere cultuur.
De schade is nog niet te overzien!! De schade toegebracht met verkrachtingen em criminele activiteitein en een rechtspraak die volkomen de zaak bagatelliseert die de schade nog veel groter heeft gemaakt. De politiek die zich in stilte hult en zich verschuilt achter EU en VN (die zoals bekend geinfiltreerd is door de Z-onisten).

En dan graag ook het ontslag van verantwoordelijke bestuurders en het ontmantelen van NGO’s die veel en veel teveel invloed hadden die zij nooit hadden mogen hebben.

En laten we dan maar direct de EU compleet ontmantelen door de volledige top te ontstaan en te zien welke taken geschikt zijn om in EU verband te worden aangepakt. Er is heel veel werk aan de winkel en de trap moet van bovenaf schoon gemaakt.

Democratie is meer dan alleen stemmen, achterover leunen en de regering zijn gang laten gaan.

Mondmasker verzwakt het immuunsysteem en maakt ons vatbaar voor ziekten

Zo ziet ongeveer het 12 stappenplan naar de ‘New World Order’ eruit