in ,

Duitse viroloog ontdekt een nieuw symptoom van coronavirus

De Duitse viroloog ontdekte een ander symptoom veroorzaakt door het .

Verlies van smaak en geur kan een symptoom zijn dat verband houdt met het coronavirus, zegt de Duitse viroloog Hendrik Streeck.

“Bijna alle geïnfecteerde mensen die we interviewden, en dit geldt voor ruim tweederde, beschreven een meerdaags verlies van geur en smaak”, vertelde Streeck maandag aan de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

‘Het gaat zo ver dat een moeder de volle luier van haar kind niet kon ruiken. Anderen konden hun shampoo niet meer ruiken en het eten begon flauw te smaken. ‘ zei hij.

Streeck specificeerde het stadium waarin deze symptomen zich waarschijnlijk zullen voordoen en gelooft dat de kans dat de symptomen zich voordoen groter is naarmate een geïnfecteerde persoon langer het virus heeft.

De Duitse viroloog merkte ook op dat diarree een symptoom kan zijn dat verband houdt met het coronavirus. “Diarree kwam ook voor bij geïnfecteerde mensen in 30 procent van de gevallen, wat vaker voorkomt dan eerder werd gedacht”, zei hij.

De beoordeling van Streeck is gebaseerd op interviews met geïnfecteerde personen in Heinsberg, een district dat het meest wordt getroffen door het coronavirus, evenals monsters uit de lucht, deurknoppen, mobiele telefoons, afstandsbedieningen en toiletwater.

Het onderzoeksteam van Streeck werkt ook aan het vergelijken van een snelle bloedtest van een Duits bedrijf met de standaardtest. De snelle test wordt uitgevoerd door een klein bloedmonster uit de vingertop te nemen dat reageert op antilichamen in het bloed.

Vorige week meldde thelocal.de dat Heinsberg …

Lees verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Global Warming?? Antarctica heeft zojuist de koudste temperatuur in maart: – 75,3 °C

Mobiele data van Britten doorgespeeld naar overheid wegens Corona