in , , , ,

Duitsland beëindigt vrijheid van meningsuiting, Nederland transformeert mee

Dagelijks verbazen we ons weer over de vergaande uitwerking van de chantage door Turkije en Erdogan. Niet alleen worden daar nu columnisten en journalisten geïntimideerd, opgepakt en opgeruimd in Turkije, niet alleen wordt Turks nu een officiele EU-taal, nu zorgt de afpersing door Erdogan er zelfs voor dat de is beëindigd in de EU. Door coercieve migratie en succesvolle afpersing is in de EU de vrijheid van meninguiting beëindigd:

Duitse politie arresteert leider Berlijnse Piratenpartij na voordragen Erdogan-gedicht. Vrije meningsuiting is in Duitsland niet langer van kracht. Afgelopen vrijdag is Bruno Kramm opgepakt nadat hij in Berlijn gebruik maakte van het ooit florerende recht op vrije meningsuiting om het hekeldicht van Jan Böhmermann voor te dragen op een demonstratie bij de Turkse ambassade. De politie greep in, pakte Kramm op en beëindigde de demo.

Update onderaan het bericht.

Zie hier de magische uitstraling van de EU. Zonder EU-druk zou nooit in zee gegaan zijn met Erdogan en zijn bizarre voorwaarden. Door de druk van coercieve migratie en de totale onmacht, onkunde en onwil van de EU moest ze dat echter wel. En met Merkel, zoals u weet, ook Rutte. En met Duitsland uiteraard ook . Met het prachtige resultaat dat de vrijheid van meningsuiting nu dus kennelijk voorbij is. (En dat is geen nieuws trouwens voor Wilders, maar dat terzijde.)

Je mag nu kennelijk niets kritisch meer zeggen over ‘bijzondere‘ buitenlandse staatshoofden – staatshoofden die trouwens ook nog eens officieel niet bevriend zijn! Dit gaat niet in over Verweggistan maar in (beargumenteerbaar) het meest succesvolle land van de EU. En niet te vergeten: mogelijk gemaakt door bewust falend beleid van de EU.

En we laten het gewoon gebeuren! We staan erbij, kijken ernaar en vinden het kennelijk allemaal prima in orde, zolang we zelf maar niets hoeven te doen. Ja, 2016 wordt echt een mooi jaar voor de bevolkingen op het Europese continent.

Update: Nederland transformeren in kleine stapjes

Voor hen die reageren met ‘belediging in het openbaar was nooit onderdeel van de vrijheid van meningsuiting’ vraag ik retorisch: Hoe gemakkelijk worden Juncker, Van Rompuy, Rutte, Samsom of beledigd zonder dat de vrijheid van meningsuiting ter discussie moet wordengesteld en in gedrang komt?

Kennelijk is er dus een verschil tussen Juncker, Rutte en Erdogan. En precies daar gaat het nu over. Onder druk van een extern (en officieel niet bevriend) staatshoofd met grootheidswaanzin begint de heersende EU-elite nu de definitie en het hanteren van de vrijheid van meningsuiting te herzien. Dat komt door het bewust en doeltreffend falen van de EU – en wij laten dat nu dus gebeuren.

Centimeter voor centimeter, beetje bij beetje, stapje voor stapje, salami plakje voor salami plakje, wordt ons land omgetoverd totdat de NL en Europa als geheel niet meer te herkennen zijn. En kennelijk gebeurt dat in het beeld van Eurabië.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

2 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rick Ringma
5 jaren geleden

Net als in W.O. 2 : O.Z.O. !!! Laffe Duitsers die zich laten opjutten door 1 staatshoofd… O.Z.O. !!!

beerput
5 jaren geleden

Ik doe nooit mee aan deze onzinnige vrijheid
Gemene mensen hou je toch
Je verrader slaapt nooit !!
Kan je zomaar je baan gaan kosten.

ECB: Gratis geld voor iedereen, behalve U

‘Islamisering is in Hongarije bij grondwet verboden’