in

Duitsland keurt export wapens goed voor Saoedische terreurcoalitie die een genocide uitvoert in Jemen

Weer een geval van totaal ongeloofwaardig regeringsbeleid: de Duitse coalitie met de CDU, de CSU en de ‘sociaaldemocratische' SPD heeft in het regeerakkoord afgesproken geen wapens te leveren aan landen die direct betrokken zijn bij de oorlog in Jemen. Echter het is volgens Anti-Media en de Daily Sabah niet duidelijk wie die ‘direct betrokken partijen' zijn bij deze oorlog, die zoals in de kop gezegd is uitgedraaid op een gericht tegen de sjiitische Jemenitische bevolking.

In tegenstelling tot haar eigen regeerakkoord, heeft de Duitse regering onder Merkel besloten een wapenexport ter waarde van 295 miljoen dollar voor Saoedi-Arabië goed te keuren…….. Een Turkse krant kwam verder met het nieuws dat de Duitse regering het afgelopen halfjaar voor 28 miljoen dollar aan wapencontracten heeft goedgekeurd voor de deelnemende landen aan de andere deelnemers van de Saoedische terreurcoalitie, die helpen met met de uitvoering van de genocide in Jemen.

Wel het lijkt me duidelijk dat de Duitse ‘christenen' en de zogenaamde sociaaldemocraten van de SPD onder ‘direct betrokken landen', niet de volgende landen verstaan: de reli-fascistische dictatuur Saoedi-Arabië, de kleine dictaturen van de (VAE), de militaire junta in Egypte en de Marokkaanse koninklijke dictatuur…….. Ofwel de regering van Duitsland houdt het volk voor dat Duitse wapenfabrikanten geen wapens leveren aan dictaturen, terwijl dezelfde regering gewoon wapenvergunningen voor dat soort landen afgeeft, zelfs als ze bezig zijn met het uitvoeren van een genocide.

Moet je nagaan: ondertussen is Duitsland gespleten door de ‘vluchtelingencrisis' en worden er bijna dagelijks tirades in de media afgestoken over het veel te grote aantal vluchtelingen in Duitsland…… Duitsland waar de politici zich meer en meer laten zien als tegenstanders van het opnemen van vluchtelingen, om zo de neonazi's de wind uit de zeilen te nemen, terwijl dezelfde hypocriete politici de voorwaarden helpen scheppen, waarop mensen uit wanhoop besluiten te vluchten uit hun moederland en een hachelijke tocht beginnen richting , waarbij een groot aantal van hen het leven verliest.

Het is de hoogste tijd dat het Internationaal Strafhof (ICC) in een internationaal een persbericht laat uitgaan, waarin het de deelnemende landen bij het uitvoeren van de genocide in Jemen en hen zal vervolgen voor die genocide. Uiteraard geldt hetzelfde voor de , GB en Duitsland, die hand en spandiensten bewijzen aan de Saoedische terreurcoalitie. Waar de VS en GB naast het leveren van wapens (zoals Duitsland), ook militaire hardware leveren als vliegend, rollend en varend oorlogstuig en beide NAVO-lidstaten daarbovenop de Saoedische trainen……. De VS gaat nog het meest ver, dit land doet de coördinatie van de luchtbombardementen van de Saoedische terreurcoalitie en tankt daarbij de straaljagers en bommenwerpers van het moorddadige geteisem in vlucht af, zodat deze zo efficiënt en zo lang mogelijk kunnen bombarderen.

Voorts helpt de VS op zee met de blokkades voor de door de Houthi's beheerste gebieden in Jemen, een blokkade die samen met die op het land hebben gezorgd voor een groot tekort aan medicijnen, voedsel, en brandstof (o.a. voor generatoren van ziekenhuizen), daar de Saoedische coalitie niet alleen de elektriciteitscentrales hebben gebombardeerd, maar ook watervoorzieningen, waterzuiveringsinstallaties, de infrastructuur (inclusief het rioleringssysteem), dit nog naast het bombarderen van scholen, schoolbussen, hele huizenblokken en ziekenhuizen.

Het voorgaande is dan ook de oorzaak van een cholera en difterie uitbraak in Jemen, dit in combinatie met een hongersnood en de bombardementen, heeft alles bij elkaar aan meer dan 30.000 mensen het leven gekost……… (westerse media melden 10.000 doden en dat doen ze al een jaar lang, terwijl elke 10 minuten een kind zou overlijden in Jemen……)

Het ICC moet haar waarschuwing gepaard laten gaan met de waarschuwing dat geen van de verantwoordelijken, hetzij politici dan wel militairen, uiteindelijk vrijuit zullen gaan!

Gezien al het voorgaande is het weer de hoogste tijd voor ‘ons' koningshuis, met opperleugenaar Rutte als ceremoniemeester voorop, een bezoek te brengen aan de VAE en Saoedi-Arabië, om nog eens de goede (handels) betrekkingen van Nederland met deze fascistische en moorddadige landen te benadrukken……..

Middle East Monitor (MEMO)

Germany approves $295m arms sale to Saudi

October 1, 2018 at 4:07 pm

Germany has approved arms exports to Saudi Arabia worth $295 million in contravention of the coalition government's own rules banning the transfer of weapons to countries “directly” involved in the Yemen war, reported the Daily Sabah.

Citing the country's Economy Ministry figures , the Turkish paper also reported that the other eight countries involved in the Yemen conflict as part of the Saudi-led alliance received arms worth $28 million from Germany in the last six months.

It's thought that between 14 March and 23 September the government approved 87 export permits for the members of the alliance.

The exports are said to have been approved despite an agreement not to sell arms to countries “directly” involved in the Yemen war. The deal was forged during the formation of the coalition between Chancellor Angela Merkel's conservative bloc and the Social Democrats in March after months of political wrangling. It was not made clear which countries were meant by the phrase “directly”.

The war between the Saudis and the Iranian-backed Houthi group has raged since 2015, with devastating effect. A senior UN official warned that as a result of the conflict, at least one child dies every ten minutes.

Read: Yemen war a ‘living hell' for children – UNICEF
Zie ook:

Watch: Yemeni Forces Strike Saudi Mercs With Missile, Destroy US Military Equipment

Lees ook eens verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wéér ophef over gebrekkig defensiematerieel: “Helmen buigen als karton”

Mark Rutte heeft liegen tot de nieuwe waarheid gemaakt