in

Duitsland: migranten ‘s nachts ingevlogen, 10.000 elke maand

Het is vaak verleidelijk om te geloven dat de ‘ migrantencrisis ‘ in en Europa voorbij is en dat de instroom is gestopt en dat we nu moeten terugvallen op het aanpakken van interne problemen zoals tolerantie en dat beroemde onzinnige woord ‘integratie’. Dit is fout. Het is het product van onecht optimisme dat is genaaid door de afwezigheid van een televisiereportage van een georganiseerde invasie, zoals we gedurende een groot deel van 2015 en 2016 hebben gezien.

In veel opzichten is waar we nu mee te maken hebben een nog sluwere, meer georganiseerde en ontwikkelde faciliteit van de Derde Wereld-invasie. Want de hordes trekken niet langer door open land in de Balkan, noch steken ze de Middellandse Zee over op gammele vlotten voor de televisiecamera’s.

Nu, dankzij de vragen die de leden van de Bondsdag in de Bondsdag hebben gesteld, weten we nu dat er illegale vluchtelingen naar Duitsland en vermoedelijk andere delen van Europa worden  overgevlogen  , vaak onder dekking van duisternis om niet de verdenkingen van omwonenden op te wekken.

Volgens de  Junge Freiheit , ruim boven de 10.000 “asielzoekers” arriveert in Duitsland elke maand . In 2017 werden, ondanks de garanties van het Merkel-regime dat de grenzen waren gesloten, 186.644 vluchtelingen naar Duitsland gebracht. Een slimme verkiezingstoewijzing die tijdelijk de vloedgolf van steun voor het anti-vervangingsalternatief Alternative für Deutschland stopte  , maar nu kan zelfs iemand van Merkel’s macht de niet stoppen.

Er is ook een groeiende angst in Duitsland dat de overheid simpelweg veel van de buitenlanders in het land uit het oog heeft verloren. Bijna twee jaar geleden moest de regering van Merkel toegeven dat ze maar liefst 130.000 asielzoekers hadden “verloren”, van wie velen de lonen konden verlagen via de zwarte markt, die betrokken waren bij de georganiseerde misdaad of zelfs Jihad wilden beramen.

Staatssecretaris Emily Haber bevestigde in antwoord op een verzoek van de AfD om informatie dat slechts een derde van de vluchtelingen “bij aankomst over hun reisroute werd ondervraagd”. De kleine lettertjes van deze propaganda-oefening stellen dat feitelijk slechts een derde van de migranten uit negen specifieke landen werden ondervraagd, wat betekent dat het reële percentage slechts een fractie is van wat de regering toegeeft.

Nu de Bondsdag een gezond contingent AfD-leden heeft, worden de CDR-SDP-vriendjespolitiek en migratieschandalen onder vuur genomen. Verwacht dat veel van zulke verhalen je binnenkort zullen bereiken!

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Thenasie
3 jaren geleden

Wanneer begrijpen burgers dat dit niets minder is dan een bewust kapot maken van het financieel systeem door een corrupte groep ondergrondse organisaties genoemd cabal. Deze cabal wil ineenstorting van de EU bereiken met totaal failiessement van de landen. En dat gaat voorlasnog prima. Eens op dat punt aangeland zal een NWO (fascistische nieuwe wereld orde) opstaan bestaande uit banken dei de absolute macht zal opeisen. Merkel, bekend Illuminati lid, maakt deel uit van die groep.
Wordt wakker mensen en protesteer bij Uw regering !!!!

.
Antwoord aan  EU Thenasie
3 jaren geleden

,

Walther Woortman
3 jaren geleden

Ik heb dit verleden jaar al verteld, dat er asielzoekers nachts ingevlogen worden, dan valt het niet op. Maar niemand geloofde mij. Wij worden uitgezogen door al die zogenaamde vluchtelingen.

Verband tussen schoonmaakproducten en schade aan de longen

Het kabinet vertraagt de ondertekening van de Donorwet met opzet