in ,

Duitsland wordt uitgelachen: Migrantengrap over werkende Duitsers en migrantenvoordelen gaat viraal

wordt uitgelachen … migrantenhumor onthult de trieste waarheid, nemen de mik.

De politieke elite en linkse media hebben geprobeerd de Duitsers ervan te overtuigen dat de jonge illegale ‘vluchteling’-mannen (soldaten) die met honderdduizenden naar Duitsland komen, de teruglopende beroepsbevolking zullen helpen.

Hun argumenten zijn lang geleden dat migratie een groeiende leegte in de bevolking moet vullen om arbeid en industrie te ondersteunen. Deze korte , die viral is gegaan, onthult duidelijk dat dit niet het geval is.

Evenals statistieken waaruit blijkt dat de meerderheid van de migranten helemaal niet werken, liever leven van de voordelen van de onderdanen die werken.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
 1. Maar gelukkig blijft Duitsland een democratie, meeste stemmen tellen, dus eens zullen deze personen in de meerderheid zijn, zal de sharia een feit zijn, vrouwenbesnijdenis een plicht, kindhuwelijken worden gelegaliseerd, homo’s van het dak gegooid worden, het is maar een kwestie van tijd, Duitsland veroverde ons in drie dagen, de huidige indringers in Duitsland in drie generaties!

 2. Die grap heeft een baard langer dan die van Sinterklaas.
  Een paar jaar geleden heb ik hem al gehoord en er staat al jaren een filmpje op Youtube (op het kritische kanaal Memri TV) waar een moslim autoriteit zijn geloofsgenoten de waarheid vertelt.
  Namelijk dat ze in de moslimlanden niets kunnen, niets maken,niets weten en niet werken. Dat ze alle goede dingen in het leven uit het westen halen en zelf nog geen schroefje voor een Mercedes kunnen maken.
  In dat verhaal vertelt hij ook, net alsof het echt gebeurd is, over een Arabier die in Duitsland op bezoek is en opmerkt dat er overdag geen Duitsers op straat zijn, met de zelfde clou: “die zijn aan het werk!”.

  Tokko

 3. Maar de EU is er nog steeds … En Merkel en Macron zitten ook nog niet in de gevangenis, Rutte gaat nog steeds zijn eigen gang, de NL regering is een slappe hap zonder enige kennis, de Rothschilds lopen ook nog steeds vrij rond, en ook de RK kerk is nog niet aangepakt ….
  Waarom zijn de Nederlandse burgers zo stom en laten zij alles maar gebeuren?

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Zal de ‘mislukte proxy-oorlog’ in Syrië Washington ertoe aanzetten de proxy-oorlog in Oekraïne nieuw leven in te blazen?

Klimaatalarmisme weer een tandje hoger: Bijbelse plagen!