Duitsland wordt uitgelachen: Migrantengrap over werkende Duitsers en migrantenvoordelen gaat viraal

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. dennis schreef:

  Maar gelukkig blijft Duitsland een democratie, meeste stemmen tellen, dus eens zullen deze personen in de meerderheid zijn, zal de sharia een feit zijn, vrouwenbesnijdenis een plicht, kindhuwelijken worden gelegaliseerd, homo’s van het dak gegooid worden, het is maar een kwestie van tijd, Duitsland veroverde ons in drie dagen, de huidige indringers in Duitsland in drie generaties!

 2. Tokko schreef:

  Die grap heeft een baard langer dan die van Sinterklaas.
  Een paar jaar geleden heb ik hem al gehoord en er staat al jaren een filmpje op Youtube (op het kritische kanaal Memri TV) waar een moslim autoriteit zijn geloofsgenoten de waarheid vertelt.
  Namelijk dat ze in de moslimlanden niets kunnen, niets maken,niets weten en niet werken. Dat ze alle goede dingen in het leven uit het westen halen en zelf nog geen schroefje voor een Mercedes kunnen maken.
  In dat verhaal vertelt hij ook, net alsof het echt gebeurd is, over een Arabier die in Duitsland op bezoek is en opmerkt dat er overdag geen Duitsers op straat zijn, met de zelfde clou: “die zijn aan het werk!”.

  Tokko

 3. New World Disorder schreef:

  Maar de EU is er nog steeds … En Merkel en Macron zitten ook nog niet in de gevangenis, Rutte gaat nog steeds zijn eigen gang, de NL regering is een slappe hap zonder enige kennis, de Rothschilds lopen ook nog steeds vrij rond, en ook de RK kerk is nog niet aangepakt ….
  Waarom zijn de Nederlandse burgers zo stom en laten zij alles maar gebeuren?

Heb jij er iets over te zeggen?