in , ,

Dwangarbeid voor werklozen: Uitbuiten door overheid loont

Daar heb je hem weer, die echte ouderwets Nederlandse VOC mentaliteit van uitbuiting en dwangarbeid! De gemeente Aalten en de gemeente Oude IJsselstreek geven het goede voorbeeld, door steuntrekkende dwangarbeiders aan het werk te zetten om kunstbloemen te vouwen en enveloppen te maken. Wat levert dat nou op, zo’n staaltje dwangarbeid? Nou deze slavendrijvers houden er jaarlijks zo’n half miljoen aan over en dat met tachtig slaven aan het werk zonder loon in een oude fabriekshal.

Even rekenen:

€ 500.000 gedeeld door 80 slaven komt neer op € 6250 winst per jaar per slaaf. We hebben op dit moment ongeveer 400.000 potentiële slaven in die een bijstandsuitkering hebben. 400.000 x 6250 maakt 2.500.000.000, oftewel 2,5 miljard per jaar! Tja, zo los je wel ff je begrotingstekort op. Daar hebben we het mensen, 2,5 miljard dat is wat uw mensenrechten waard zijn. 2,5 miljard per jaar is wat er voor nodig was om de verenigde slavenstaten van Europa op te gaan bouwen.

Bed brood en bad

Voor de bühne voert de een showtje op en wordt er gehakketakt over hoe uitgeprocedeerde illegalen opgevangen dienen te worden. Het gaat over bed bad en brood, en zolang u daar maar naar blijft staren mist u wat er werkelijk gaande is, namelijk dat wanneer de roverheid klaar is, dat bed bad en brood het enge is dat de Nederlander als rechteloze loonslaaf nog over zal hebben.

, Korea en andere zogeheten lage lonen landen zullen er nog een zware dobber aan krijgen om tegen Europa op loon te concurreren wanneer dit tuig klaar met ons is.

En weet u wat het hilarische is van deze ontwikkelingen? Dat die roverheid die dus nu gewoon weer bezig is met het uitbuiten van steuntrekkende dwangarbeiders deze uitkeringstrekkers beschuldigd van uitbuiten en potverteren… Wanneer wordt ik nu eens wakker?

Bron: Uitbuiten loont!

Photo by Toban B.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Caberet: Kamer onthutst over fraude NS-aanbesteding

Lekker participeren mensen: Helft jongeren actief als vrijwilliger