in , , , , ,

E. Coli: het nieuwste shockingrediënt bij vaccinaties bij kinderen

missjoe99 / Pixabay

Vaccinfabrikanten voegen voortdurend nieuwe ingrediënten aan hun vaccins toe om ze effectiever te maken. E coli is onlangs toegevoegd aan het GlaxoSmithKline (GSK) tegen meningitis B, Bexsero. Een ingrediënt dat volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention () een reeks ernstige ziektes kan veroorzaken. 1

De CDC heeft verklaard dat:

Escherichia coli (afgekort als E. coli) bacteriën zijn die worden aangetroffen in de omgeving, voedingsmiddelen en darmen van mensen en dieren. E. coli zijn een grote en diverse groep bacteriën. Hoewel de meeste stammen van E. coli onschadelijk zijn, kunnen anderen u ziek maken. Sommige soorten E. coli kunnen diarree veroorzaken, terwijl andere soorten urineweginfecties, respiratoire aandoeningen en longontsteking en andere ziekten veroorzaken. ”

Vanwege het feit dat E. coli ernstige ziekten kan veroorzaken en het feit dat veel van de ziekten die door de CDC worden genoemd in feite als bijwerkingen kunnen worden vermeld, besloot ik om precies te onderzoeken welke ingrediënten aan onze vaccinaties worden toegevoegd en waarom.

Het is vermeldenswaard dat, hoewel de CDC E. coli als een ingrediënt van het vaccin heeft vermeld, Bexsero in hun literatuur over vaccin-ingrediënten de fabrikant GSK niet heeft opgenomen als ingrediënt in hun informatiefolder. 3

De reden waarom GSK besloot om dit specifieke ingrediënt uit hun informatiefolder te laten liggen, blijft een raadsel.

De CDC verklaart dat vaccinbestandsdelen volledig veilig zijn!

De CDC informeren ons voortdurend dat vaccinaties “veilig en effectief” zijn. Ze vormen geen uitzondering als het erop aankomt ons te laten weten hoe “veilige en effectieve” ingrediënten die in onze vaccinaties worden gebruikt echt waar zijn. Zij verklaarden dat: Vaccins  ingrediënten bevatten , antigenen genaamd, die ervoor zorgen dat het lichaam immuniteit ontwikkelt. Vaccins bevatten ook zeer kleine hoeveelheden andere ingrediënten. Alle ingrediënten helpen het vaccin te maken of zorgen ervoor dat het vaccin veilig en effectief is.

Een soortgelijke verklaring is ook afgegeven door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) op hun website. Zij verklaarden dat:

Elk ingrediënt in een vaccin dient een specifiek doel. De ingrediënten van het vaccin kunnen bijvoorbeeld:

“Hulp bieden immuniteit (bescherming) tegen een specifieke ziekte

Help het vaccin veilig en langdurig te houden

Worden gebruikt tijdens de productie van het vaccin”

Hun verklaring geeft ook duidelijk aan dat ze beweren dat alle gebruikte ingrediënten vaccinaties volledig veilig zijn. In feite ging de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) nog een stap verder. Zij verklaarden dat:

“De overgrote meerderheid van de meer dan een miljard doses wereldwijd gefabriceerde vaccins wordt elk jaar aan gezonde baby's, kinderen en volwassenen gegeven. Daarom is het van cruciaal belang dat wordt aangetoond dat vaccins veilig en effectief zijn.

FDA vereist dat vaccins een rigoureus en uitgebreid ontwikkelingsprogramma ondergaan in het laboratorium, evenals in dierstudies en menselijke klinische proeven, om hun veiligheid en effectiviteit te bepalen. Goed opgeleide FDA-wetenschappers en clinici evalueren zorgvuldig alle informatie in een marketingtoepassing en bepalen of ze een vaccin moeten licentiëren (goedkeuren) voordat het in de Verenigde Staten kan worden gebruikt.

Voorafgaand aan de licentieverlening houdt de FDA, als onderdeel van de beoordeling van de FDA, rekening met alle ingrediënten van een vaccin, inclusief de actieve ingrediënten en andere stoffen. Nadat de FDA een vaccin goedkeurt, bewaakt de FDA voortdurend de veiligheid ervan.”

Lees verder bij de bron: eunmask


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese wapens voor Al Qaeda

Klimaatgekte bereikte Londen: Parlement kondigde “klimaat-noodtoestand” aan