in , , ,

Ebola: VN en Rutte moeten Gates eens bellen

13717624625 cd5f3df570 ebola1

Ongeveer tegelijkertijd met het neerhalen van Vlucht MH-17 en de Israëlische zelfverdedigingsorgie in de Gaza strook, werden we geconfronteerd met oud nieuws.

Het Ebola virus sudderde al een tijdje in West-Afrika, maar plotseling nam het – volgens de media – epidemische proporties aan. Hulpverleners schatten het aantal overledenen al op meer dan 1.500 mensen. Een reporter van Washington Post – Terrence McCoy – weet al snel te melden, dat het virus razendsnel om zich heen grijpt en dat dit is te wijten aan de ontbossing in de regio.

De paniek slaat al gauw om zich heen, want het volgens de mesnen ter plekke niet te traceren en absoluut dodelijk.  Maar wie zo slim is om eerst even de fact sheets van het CDC in Atlanta te lezen, had kunnen weten dat de zikte doorgaans haar oorsprong heeft in ziekenhuizen en onderzoekslaboratoria. De eerste gevallen van Ebola in 1976 zijn een gevolg van besmette medische apparatuur en injectienaalden in klinieken en ziekenhuizen.

In Sudan was er een tweede grote uitbraak in 1976, die aan 151 mensen het leven kostte en grotendeels veroorzaakt door het intensieve contact van verplegend personeel met patienten. Maar de reporters houden het op een meer populaire uitleg, zoals de ongebreidelde houtkap, het aanraken van geïnfecteerde kadavers in de Afrikaanse rimboe en transport van het virus door de lucht.

De lokale bevolking weet wel beter. Auto’s van het Rode Kruis worden door mensen gestopt onder dreiging van messen en geladen geweren. Men weet dus al uit ervaring dat de besmettingshaard niet in de rimboe is te vinden, maar bij het medische personeel en hun werkplekken.

Het blijkt namelijk ook, dat de gevallen van Ebola telkens opduiken in de ziekenhuizen en klinieken in de regio. De vraag dient zich dus vervolgens aan, waar precies het eerste geval heeft plaatsgevonden – in welke medische faciliteit moeten we zoeken?

Sierra Leone

geographic-ebola

Het epicentrum van deze uitbraak is in het Kenema Government Hospital in Sierra Leone. Daar bevindt zich tevens een onderzoekslaboratorium van de Verenigde Staten, dat research doet naar biologische vernietigingswapens “Level II” onder strikte beveiliging. Het laboratorium wordt gefinancierd door George Soros en de Bill & Melinda Gates Foundation. Amerikaanse wetenschappers op het gebied van biologische oorlogvoering doen daar al onderzoek vanaf 2011 of zelfs al eerder.

In de toelichting van de regering wordt hun activiteit als volgt omschreven:

“The Consortium is a collaboration between Tulane, Scripps Research Institute, Broad Institute, Harvard University, University of California at San Diego, University of Texas Medical Branch, Autoimmune Technologies LLC, Corgenix Medical Corporation, Kenema Government Hospital (Sierra Leone), Irrua Specialist Teaching Hospital (Nigeria) and various other partners in West Africa. …The Consortium intends to expand this program to include other important infectious agents such as Ebola, Marburg and other Arenaviruses that are of great concern to public health and bioterrorism.”

De curriculum vitae van de medewerkers liegen er weer niet om: Bill & Melinda Gates Foundation, Soros Foundation, Soros Fellowship, L’Oréal For Women in Science Fellowship, US Army  bioweapons training en CDC in Atlanta – allemaal aan elkaar verknoopt.

Lees verder via HERSTEL DE REPUBLIEK.

 

Foto via EU Humanitarian Aid and Civil Protection cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9a203e49c011d16fd3f62714 640 zorg1

Eerst stemmen en meer betalen, nu huilen: Nederlanders zien niets in meer mantelzorgen

nieuw politie uniform 300x1981

Is de politie in rouw met de nieuwe uniformen? Zwart is de kleur van onderdrukking, hoe zal de burger hierop reageren?