in

Echtgenote Pieter Omtzigt slaat alarm: Omtzigt-stemmen werden gegeven aan De Jonge

Screenshot cda.nl/omtzigt

Nee joh, dat kan niet. Echt niet. bij het ? Om te voorkomen dat waakhond van het volk Pieter Omtzigt de lijsttrekkersverkiezing zou winnen? Nah. Neuh! NOOIT. 

Nou ja, of wel natuurlijk. Want een aantal CDA-leden heeft alarm geslagen. Eén van de leden die hun beklag doen is… Ayfer Koç. Dat is de echtgenote van Pieter Omtzigt himself. Ayfer steunt haar man door dik en dun. Dat doet ze al járen. Zelf is ze ook actief in het CDA — ze is de fractievoorzitter van het CDA in Enschede.

Jaren en jaren steunt ze haar man. Toen hij zich kandidaat stelde voor het lijsttrekkerschap stond ze wéér achter hem. Ze hadden er van tevoren natuurlijk met elkaar over gesproken, en zouden er sámen voor gaan.

Maar wat bleek? Toen ze online een stem uitbracht op haar echtgenoot kreeg ze bericht van het CDA dat haar stem op…  in goede orde was ontvangen.

WAT?

En zij is niet de enige. Andere leden geven aan dat bij hen hetzelfde gebeurd is.

De reactie van het CDA? Nou, De Telegraaf vat het als volgt samen:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nieuw Zeeland sluit als eerste Westerse land testweigeraars permanent in quarantaine op

Docu Plandemic II stelt corruptie, manipulatie en nepnieuws door media en Big Tech aan de kaak