in

Echtgenote Pieter Omtzigt slaat alarm: Omtzigt-stemmen werden gegeven aan De Jonge

Screenshot cda.nl/omtzigt

Nee joh, dat kan niet. Echt niet. Fraude bij het CDA? Om te voorkomen dat waakhond van het volk Pieter Omtzigt de lijsttrekkersverkiezing zou winnen? Nah. Neuh! NOOIT. 

Nou ja, of wel natuurlijk. Want een aantal -leden heeft alarm geslagen. Eén van de leden die hun beklag doen is… Ayfer Koç. Dat is de echtgenote van Pieter Omtzigt himself. Ayfer steunt haar man door dik en dun. Dat doet ze al járen. Zelf is ze ook actief in het CDA — ze is de fractievoorzitter van het in Enschede.

Jaren en jaren steunt ze haar man. Toen hij zich kandidaat stelde voor het lijsttrekkerschap stond ze wéér achter hem. Ze hadden er van tevoren natuurlijk met elkaar over gesproken, en zouden er sámen voor gaan.

Maar wat bleek? Toen ze online een stem uitbracht op haar echtgenoot kreeg ze bericht van het dat haar stem op… Hugo de Jonge in goede orde was ontvangen.

WAT?

En zij is niet de enige. Andere leden geven aan dat bij hen hetzelfde gebeurd is.

De reactie van het CDA? Nou, De Telegraaf vat het als volgt samen:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
Gast
1 jaar geleden

Niet te geloven

Shadow1100
Gast
1 jaar geleden

De leden van het CDA die hun contributie nog niet hadden betaald mochten hun stem NIET uitbrengen. Of geldde dat alleen voor de mensen die op Omtzigt stemden? Ik denk dat als ze op de Jonge stemden hun stem gewoon is meegeteld. Ook gij CDA?

Nicp
Gast
1 jaar geleden

Herinnert zich iemand Willem Aantjes nog? Op het juiste moment pootje gelicht.
Het CDA is en blijf een regenten partij ofwel; Of je nu door een loopse pitbull (de Jonge) of door een een oude ervaren Duitsche Herder (Omtzicht) wordt gebeten …. (de kaakdruk van beiden is vrijwel gelijk).

Nieuw Zeeland sluit als eerste Westerse land testweigeraars permanent in quarantaine op

Docu Plandemic II stelt corruptie, manipulatie en nepnieuws door media en Big Tech aan de kaak