in , , ,

Echtpaar versiert baan bij EU met valse diploma’s: 19.000 euro netto per maand zonder te werken

geralt / Pixabay

19.000 , netto per maand. Dat was het gezamenlijk inkomen van een echtpaar dat met vervalste diploma’s een job versierde bij de . Philippe B. en Laurence C. streken minstens 670.000 euro op, en dan nog bijna zonder te werken.

Philippe B. legde vervalste diploma’s voor volgens dewelke hij advocaat was, en ingenieur. Ook zijn professionele ervaring toonde hij aan met valse documenten. Hij slaagde er toch in een job bij de te versieren.

Zijn loon: 14.000 euro netto per maand. Zijn vrouw, Laurence C., beweerde dat ze aan de Sorbonne-universiteit in Parijs studeerde voor jurist en politicoloog, en versierde een functie met een salaris van 5.000 euro netto per maand.

Invalide

Het koppel was bij de aan de slag tussen 2004 en 2012, maar werken deden ze eigenlijk nauwelijks. Meteen nadat hij werd aangenomen, liet Philippe B. zich invalide verklaren. Laurence C. werkte eerst nog enkele jaren, vooraleer ze verschillende keren na elkaar medische attesten indiende.

Lees verder bij de bron: HLN.be

Dit geeft de EU- moed, dat we goed bestuurd worden…. Zucht.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is afgelopen met de EU, er is alleen niemand die het door heeft

Here we go! Aandeel Deutsche Bank daalt naar laagste dieptepunt ooit