in , , ,

Een avondklok in Nederland? Die is dichterbij dan we denken…

Het is zover: Er wordt nu toch openlijk gesproken over het instellen van een mogelijke avondklok in . Zowel -bobo Jaap van Dissel alsmede viroloog Bert Niesters dringen daar nu voorzichtig op aan.

Volgens viroloog Bert Niesters (Universitair Medisch Centrum Groningen) is een totale en langdurige lockdown nabij als de cijfers besmettingen in de aankomende dagen niet stabiliseren.

Niesters ziet het dan ook somber in. Volgens de viroloog lijkt het er niet op dat het op korte termijn onder controle is in Nederland.

Daarom moeten we volgens Niesters rekening houden met een langere en zwaardere lockdown, die mogelijk ook de feestdagen (Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw) kan treffen.

Tegenover De Telegraaf zegt Niesters:

“Je ziet dat het coronavirus zich in het hele land heeft genesteld. We kunnen pas over twee weken zien hoe effectief de nieuwe maatregelen zijn, maar als je geen beperkende maatregelen oplegt grijpt het virus heel snel om zich heen. Dan stromen de ziekenhuizen vol.”

Het zijn allerminst ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

3 Comments

Laat een reactie achter
  1. Jajaja, we zien het echt, een zeer slim virus dat zo muteert dat het werkelijk kan klokkijken. Volgens mij heeft onze regering zoveel van ons belastinggeld weggegeven dat ze manieren zoeken om ons te kunnen beboeten zodat de schatkist weer volloopt.

  2. Dit is WWIII. Een oorlog van de rijke 1 % die de absolute macht wil krijgen over de rest van de wereldbevolking. Meer is het niet en minder ook niet.

    Ziei Fall of Cabal series by Janet Ossenbaard and Out of Shadows video by Mike Smith.

  3. Totale dictatuur terwijl bekend is dat de tests in 99% van de gevallen foutieve uitslagen geeft. We zullen snel actie moeten ondernemen tegen die criminelen voordat we werkelijk hun gevangenen en slaven worden.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Ook in België grote aantallen nieuwe besmettingen >> mondmaskers kunnen coronabesmettingen niet voorkomen!!

man holding syringe

Meer dan tien redenen om geen griepprik te halen