in , ,

Een dag niet gelogen is een dag niet geleefd, Dijsselbloem: Bankencrisis is goed afgesloten!

Wat een geweldig nieuws! Nederlands minister van Financiën EN voorzitter van de Eurogroep, de gezamenlijke ministers van Financiën zegt het. En als iemand het kan weten is hij het wel:

Met het Europese bankenonderzoek is de bankencrisis van de afgelopen jaren volgens minister Jeroen van Financiën op een goede manier afgesloten.  Hij is tevreden over het proces van de afgelopen tijd. Het is volgens Dijsselbloem belangrijk dat alle banken zijn doorgelicht, dat de banken veel hebben opgehaald en de balansen zijn opgeschoond. Ze staan er nu veel beter voor.

Het vertrouwen is terug: Dijsselbloem zegt dat de banken de afgelopen jaren veel hebben gedaan, onder meer door hun kapitaal te versterken, hun balans op te schonen en verliezen te nemen. De bankencrisis is hiermee definitief achter de rug, hoopt hij: “Ik denk dat deze test het vertrouwen terugbrengt van zowel investeerders als spaarders.”

Iets over leugens? Niet alleen is de bankencrisis niet afgesloten, hij is al zeer zeker nietgoed afgesloten!  En dat vertrouwen is zeker niet terug. Wat een onzin dus toch weer. Een dag niet gelogen is een dag niet geleefd, het motto van de EU en regering Rutte.

De banken hebben ook niet bepaald veel gedaan, ze hebben vooral de veranderingen beperkt gehouden. Ze kregen verdorie eerst gewoon een biljoen euro (1000 miljard) toegestopt van dezelfde die daarna de boeken kwam controleren! En ja, wat een verrassing, de banken slagen voor de test…! Constatering: hun kapitaal is versterkt. Je verwacht het niet! Het is dus toch vooral weer business as usual. Leugens, graaien, misleiden en vooral: geld grijpen op onze kosten.

Hoe dan ook: Famous last words… Herinner de ECB Stress Test editie oktober 2012, vier maanden later kon dezelfde Dijsselbloem op onze kosten dus de schulden van SNS nationaliseren, een bank die volledig geslaagd de stresstest doorstond.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

 

Foto via wojofoto


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6 jaren geleden

maarssen,26-10-2014,
hallo beste lezertjes , er was eens>>>>> zo beginnen de meeste sprookjes, rutte en dijselbloem laten het sprookje eeuwig doorlopen( zo denken zij), al in 2013 werd bekend dat de nederlandse belasting dienst 23 duizend miljard euro, centjes naar de multi nationals , ( bilderberg groep) gesturd had niemand zie iets, niemand deed wat, men kreeg wederom 1000 biljard van de ecb, en nu moeten er 642 miljoen teruggestort worden ( men heeft de nederlandse banken er immers weer doorheen geloodst), en dat kost geld de rente,voor het gebruik van de 1000 miljard, en daar wist men plots klaps niets meer van!!!! een zeer snel verlies van nederlends bank geheugen!!! leugen en bedrog moeten wij eens proberen, halen ze je huis, je firma binnen een maand onder je kont vandaan!!! en loop je op straat met je vrouw en kinderen, waarneer stopt deze volks verlakkerij nu eens???? het sprookje wat new world order heet en waar de 3 % rijken( de bilderbergjes) in ,t ( westen), bijna alle rijkdom en geld te pakken hebben en waar t volk dood kan vallen, dagelijks ca 3/4 mensen die zelfmoord plegen), ca 1,5 miljoen werklozen en niet 600.000) zoals het sprookjes twee tal, ons wil doen geloven, nee het geloof in rutte en samson is nu 20 % van het nederlandse volk de getallen zoals wijze weten, is ca 4 % , mensen dei nog in dit leugen achtige beleid geloven!!!t scheelt wat maar ach de hollanders kun je alles wijsmaken toch!!!! nu moet t sprookjes boek maar eens herschreven worden het volk wakker maken en vertellen hoe het echt zit mensen googel maar eens op bilderberg, new world order, europese unie en crimineel gedrag van politici, dan hoor ik graag wer van U een mooie avond en tot ziens op de aktie strijdvelden in europa!!!cornell en gisela maarssen holland wakkere invaliden!!!!!

MUST SEE: Meisje van 6 en jongen van 9 leert u het zin van het leven

Rusland: Wat u niet werd verteld over vlucht MH17