in

Een degelijke coronatest is er niet, maar de oorlog om het leveren van coronavaccin is losgebroken

Nou, nou! Dat is snel! Geen wonder dat meneer DJ deze toko even in zijn zak wilde steken. Als het uit komt, zal het wel goed zijn, moet hij hebben gedacht.

Hij wilde er US$ 1 miljard belastinggeld voor geven.

Curevac gaat per jaar een miljard spuitjes produceren. In 7 jaar tijd kan dan de gehele wereldbevolking immuun zijn. Er wordt al gebouwd aan een nieuwe productiefaciliteit.

De autoriteiten van de gaan het vrijwel zeker goedkeuren, want via Brussel hebben u en ik er al € 80 miljoen in gestopt.

Het artikel is in het Duits en is HIER te vinden.

Vergeet vooral niet de reacties door te lezen.

Sinds de zogenaamde “varkensgriep” van 2009 (US$ 30,- per injectie) zijn er mensen blijvend invalide en zijn er nog honderden letselschade advocaten bezig met rechtszaken tegen de regering van de USA – meer bepaald: “We the people” (Corporate D.C. blijft uiteraard buiten schot).

Beste mensen, er gaat nog oorlog gevoerd worden over wie het mag leveren. , Duitsland, Israël, India, Taiwan, overal wordt beweerd ….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

België: Honderden illegalen vrijgelaten vanwege Corona

De grote DENKer stopt met DENKen