in , , , , ,

“Een omstreden taxidienst voor migranten”, betreft EU-plan

Plaats uw weddenschap: Is dit een Alternatief Nieuwsbericht of Regulier Nieuws:

Bootmigranten worden steeds vaker voor de kust van Libië opgepikt door hulporganisaties. Zo vaak, dat lijntjes met mensensmokkelaars worden vermoed. Volgens sommige Italiaanse media hebben hulporganisaties zo een taxidienst voor opgezet. Steeds vaker worden bootmigranten niet ver van de Libische kust opgepikt door schepen van hulporganisaties als Artsen zonder Grenzen en SOS Méditerranée – en naar Italiaanse havens gebracht.

Na een weekeinde waarin 8.300 mensen van onveilige bootjes werden gehaald, zei Matteo Salvini van de Italiaanse anti-migratiepartij Lega Nord dit voorjaar dat migranten „bijna van huis worden opgehaald”. Volgens de openbare aanklager in de Siciliaanse stad Catania zijn hulporganisaties buiten regeringen om „een corridor aan het scheppen die toegang tot Italië biedt”. […]

Aan het einde van de hoorzitting kreeg hij nog een laatste vraag. Of hij kon „bevestigen, zonder namen te noemen, dat er op de schepen van ngo’s mensen waren die op de hoogte waren van de datum en de plaats op zee waar de rubberboot of boot in distress zich zou bevinden. Cartosio: „Het antwoord is ja.”

Alternatief nieuws vergelijkbaar aan zoals onlangs hier beschreven, of doet het regulier nieuws ineens een onverwacht stukje waarheidsvinding? Het antwoord en meer gerelateerd nieuws na de breek:

Regulier of Alternatief

Het antwoord is… Citaatje van NRC! Kennelijk zijn we ondertussen eindelijk zover in Nederland dat ook in de grote gecontroleerde reguliere media erkend mag worden dat er op grootschalige manier, door organisaties als de EU (Frontex), AzG, Soros, etc, gelegaliseerde mensensmokkel wordt bedreven. Inclusief bewuste en doeltreffende samenwerking van deze organisaties met de mensensmokkelaars. Gebaseerd op zeer troebele financiering (kuch zoals en EU zelf kuch) wordt daar bizar veel geld verdiend aan de mensensmokkelindustrie. Volledig gebaseerd op EU beleid.

Het duurde dan wel een paar jaar, en vele miljoenen zijn naar binnen gesmokkeld als ‘bootvluchtelingen’, de vele verkrachtingen en aanrandingen van de taharrush (ja, daar is een Arabisch woord voor, dat zou toch mogelijk een signaal kunnen zijn), de vele doden op de middellandse zee, vele verkwiste miljarden, grootschalige destabilisering, maar nu… erkenning.

En dan…. Wat?

OK, en dan nu… Wat? Wat gaan ‘we’ doen aan deze gelegaliseerde overheidsgestuurde mensensmokkel die uitgelokt worden door NGO’s als AzG, de EU, diverse Soros-organisaties, om er eens een paar te noemen Proactiva Open Arms Barcelona, Life Boat, Jugend Rettet, Boat Refugee, , VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks en Save the Children.

Waarom trouwens ‘save the children’ en ‘jugend rettet’ als het uitsluitend één grote stroom van volwassen mannen betreft? Bij twijfel, bekijk zelf de plaatjes eens. De vrouwen en kinderen zijn totaal afwezig in deze illegale mensensmokkel door AzG en anderen. En daar is een reden voor uiteraard.

NRC geeft op de afsprong van het bericht het officiële verlossende woord over de acties die nu opgestart kunnen worden: “Het onderzoek loopt nog.” Juist, het standaard antwoord van de : een commissie instellen.

Loze overheidsbeloftes aan eigen bevolking + Volledige overgave aan de islam

De EU houdt het bij loze beloftes, want wil juist méér ‘vluchtelingen’, wil er volgens uitspraken van henzelf 60 miljoen. En daar zijn we nog niet, voor zover ik weet. Dus moeten de ‘vluchtelingen’ voorlopig nog blijven komen. Loze beloftes (volksmisleiding) is dus alles wat we van de overheid kunnen verwachten. De EU laat de gewenste omvolking voorlopig dus rustig verder gaan. En ondertussen worden de financiële kosten immer hoger, de recente participatie-verklaring kost ons alvast weer 2400 euro per ‘vluchteling’.

Om dat feit maar weer eens duidelijk te maken was GroenLinks (of correcter: De Groenen in het Europarlement waaronder GroenLinks) in het nieuws met het volgende plan:

GroenLinks wil complete Syrische dorpen naar Europa halen voor ‘betere integratie’. omdat het ophalen van enorme aantallen mensen de integratie zal bevorderen, want mensen vinden het fijn ergens naartoe te gaan waar ze onder hun landgenoten kunnen zijn. Zo zou je bijvoorbeeld een heel dorp naar Letland kunnen halen, waar nog niet veel vluchtelingen zijn. Ze voelen zich dan sneller thuis.’

Aldus Ska Keller, De Groenen, waaronder GroenLinks. Hele dorpen uit Afrika naar de EU transporteren. Hoe gestoord is de EU wel niet!? Iets over Eurabië en Coudenhove iemand?

Dit voorstel past echter wél goed in het beleid van de EU. En uiteraard was dit met de ‘vluchtelingen-voorstad’ van Calais reeds feitelijk het geval, alleen toen nog niet volledig officieel erkend – al gedoogde en steunde de Franse deze voorstad (onder druk van de EU ongetwijfeld) uiteraard volledig. Overigens zijn vrachtwagens daar nog steeds niet veilig, onlangs is een chauffeur daar overleden als gevolg van ‘vluchtelingen’-activiteiten. De chauffeur was echter Pools wat wellicht, mogelijk, verklaart waarom u het over het hoofd zag in het nieuws. De huidige Europeanen zijn immers de tweederangs burgers geworden die vervangen moeten worden.

, Dagelijks

De hoogste tijd dus voor de Nederlandse politie om eens wat islamitische-feesten te organiseren. Ja, echt. Participeren is uiteraard al redelijk bizar, maar organiseren… En dan nog wel midden tijdens de ramadan-terreurmaand, die toch voor een flink deel gericht is tegen de Nederlandse ordehandhaving. En uiteraard: niets zegt afdwingen van respect beter, dan volledige overgave aan de islam: de politie (NL overheid) gaat nu dus zelfs islam-feestjes organiseren! Vrijwillige islamisering, in Nederland, zie het gebeuren, dagelijks.

En wat doet de Belgische koning eigenlijk op de iftar? En laten we ondertussen eens wat westerse ouders voor de rechter slepen die weigeren hun westerse kind verplicht te laten knielen en Allah aanbidden in een wat dubieuze moskee. Islamisering. Dagelijks.

Wellicht moeten we eens wat reclame borden gaan verbieden omdat ze aanstootgevend zijn voor De Nieuwe Europeanen. Islamisering. Dagelijks.

En over gelegaliseerde mensensmokkel gesproken: hoe zit dat ook alweer met die gezinshereniging? Juist, hoog tijd voor meer gratis EU miljarden voor extremiserende moslim-landen. Gelukkig gaan de toetredingsgesprekken ondertussen wel rustig verder.

Maar nee, we mogen uiteraard niet spreken over een burgeroorlog, al is het betoog in de Metro hierover toch wel steekhoudend. Het antwoord van Rutte op dit alles: Snel meer EU! En: Weg met ons.

De EU en Rutte vs Veiligheid en Justitie

De EU en EU-handlanger Mark Rutte zullen nu echter ook het Ministerie van Veiligheid en Justitie onder druk moeten gaan zetten, want die geeft aan dat minder nu wellicht beter is:

Nederland komt met substantiële bijdrage aan herplaatsing afspraken na. Rechter vindt het logisch dat NL minder asielzoekers herplaatst, omdat er minder herplaatsingskandidaten in GRI en ITA zijn dan verwacht

Als altijd oordeel zelf: onderzoek de aangehaalde berichtjes en vorm zelf een mening.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Duizenden Nederlanders op gelekte zwarte lijst, ook Peter R. de Vries

Banken- en Eurocris zijn terug van niet weggeweest