in

Een vreemdeling in een wereld vol leugens en bedrog?

Dit bericht gaat niet over migranten, maar over jezelf een waarheidsvreemdeling voelen in een wereld vol leugens en bedrog. Wat een boeiende samenvatting schrijft James Preston op VT, een deeltje van het betoog vertaald:

Wakker worden is moeilijk om te doen, maar als je er eenmaal bent is het gemakkelijk om een ​​vreemdeling in eigen land te worden.

Heb je geleerd dat er een zichtbare ceremoniële overheid is die weinig echte macht heeft, behalve wat ze bevolen wordt om te doen door de echte, geheime overheid die de Geheime Schaduw Overheid (GSO) wordt genoemd en onzichtbaar is voor de meeste inwoners?

Heb je geleerd dat GSO false-flag terreur ontwikkelen en opvoeren en daarbij openbaar de schuld van deze handelingen projecteren op vreemde naties die er niets mee te maken hebben gehad, allemaal gedaan met het oog op de oorlogsmachine te voeden en het genereren van extreme winsten en tegelijkertijd toegang verlenen tot natuurlijke hulpbronnen voor bijbehorende bedrijven?

Heb je geleerd dat de GSO door inlichtingendiensten gesteunde dictators creëert als zij instemmen wapens te kopen van geassocieerde verdedigingsfabrikanten?

Heb je geleerd dat de GSO deze dictators voor false-flag terreur gebruikt om oorlogen te beginnen, terwijl het al die tijd in het geheim beide kanten van het conflict financiert om hun Globalistische NWO Agenda van de “verdeel en heers” te vervullen, terwijl het hen tegelijkertijd blind steelt?

Heb je geleerd hoe de Gecontroleerde Grote Massamedia (GGMM) Nieuws Kartel overal over liegt en alles vervormt volgens een kwaadaardige agenda, voortdurend de bevolking voedt met grote leugens, gemandateerde valse verhalen en gemandateerde propaganda ?

James Preston noemt in het VT-bericht een heleboel ontnuchterende “Heb je geleerd”-waarheden, het is verbazingwekkend hoe goed (en tegelijkertijd verontrustend) zijn opsomming is. De lijst focust op Amerika, maar geldt grotendeels gelijk voor de EU en Nederlandse overheid.

Wat zou het mooi zijn om zoiets vergelijkbaars te schrijven (of te lezen) over Europa en Nederland. Het recente migratie-spel, het negeren van Nee’s uit referenda, het eindeloze macht grijpen door de EU, het alomvattende kindermisbruik, de Nederlandsemonopolitiek, de gecontroleerde media en oppositie, het doelbewuste geklooi met de en ziektekostenverzekeringen, Club van Rome, RIIA, Bilderberg en Davos, het koningshuis, de doelbewust ingezette aanslagen in Turkije en Parijs, het spel voor financieel gewin met uw (slechte) gezondheid, de eindeloze uitverkoop naar de VS met TTIP, en , de roots van de Brusselse EU, de oorlog in , de annexatie van Oekraine, het eindeloze gegrijp door bankiers en de steun daarvoor van de … wat zou het een geweldig betoog kunnen zijn. Gewoon een zeer beknopte ‘heb je geleerd’, ‘heb je geleerd’, ‘heb je geleerd’ waarheden ad nauseam. Helaas, ik heb het nog niet gevonden. Als iemand een poging doet, mijn link heb je!

Een valse realiteit

Richting de afsprong van het betoog gaat Dhr Preston nog in op de zorgvuldig ontwikkelde valse realiteit en het gevoel van vervreemding dat optreedt als je dit aansnijdt in gesprekken in de niet-alternatieve .

Ben je bewust dat dit leidt tot het opleggen en de acceptatie door de meeste inwoners van een volledig valse realiteit? En ben je ervan bewust dat als je anderen probeert te overtuigen van het grootste deel van de echte waarheid over al deze ernstige zaken die je merkt, dat je in de meeste gevallen wordt bestempeld als een samenzwering theoreticus en sociaal wordt afgewezen?

George Orwell heeft eens geleerd dat in een tijd van universele misleiding de waarheid revolutionair is. Helaas, vandaag de dag, wanneer je wakker bent geworden en de waarheid spreekt aan je familie en vrienden, wordt je vaak verweten een poging om een ​​revolutie te beginnen.

Het merendeel van de tijd dat je anderen vertelt van deze donkere waarheden die je hebt geleerd door het zoeken en het kiezen van waarheidspareltjes uit de alternatieve media op (zoals jij je deel doet om ook anderen op te wekken) wordt je niet geloofd, genegeerd of sociaal verworpen.

Hoe meer je leert over wat er werkelijk gaande is in de achterkamertjes van de overheid en hun institutioneel welig tierende georganiseerde misdaad, hoe meer geïsoleerd je jezelf waarschijnlijk zal voelen.

Maar ondanks hoe grimmig deze bijna totale verwerping van de waarheid kan lijken en voelen, het is niet helemaal hopeloos omdat langzaam maar zeker de waarheid zoals wordt afgegeven via het internet en de alternatieve nieuwssites zich aan het verspreiden is naar de massa.

Er lijkt een groeiende onrust en wantrouwen ten opzichte van zowel de gevestigde politieke partijen die nu steeds vaker door veel inwoners worden gezien, als ook de schijndivisie  van deze corrupte instellingen.

Lees het volledige, wat verontrustend, maar geweldig goed samenvattende, betoog verder op VT. Het fenomeen schijndivisie wordt trouwens hier en hier toegelicht.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by xJason.Rogersx


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frits
5 jaren geleden

.
Deze wereld is niet geschapen -of gecreëerd door een God die Vrede genoemd wordt
“dan moet je wel erg bijziend -en naief zijn als je dit wil geloven”
.
Onze wereld is herschapen door de God van het kwaad – de tegenstander van de oorspronkelijke ontwerper “dat was de god van de vrede”.
.
De oorspronkelijke mens is & was beelddrager van bijde Goden. Zowel van het kwade als het Goede.
.
De herschepper ontbrak het aan echte kennis- daarom is zijn creatie van deze wereld en zijn geest een enorme mislukking geworden.
.
De Herscheppen “het kwaad -heeft deze wereld opnieuw gecreëerd -heeft dit verknoeid en ons de schuld gegeven van deze gigantische fout “De schepping”

zo is het nu ook een keer
5 jaren geleden

Collectieve verstandsverbijstering noem ik het. Dit inzicht in nazi-V.N. is erg interessant:

The Soros “U.S. programs”
He is considered by some the virtual owner of the Democratic Party

Open Society Institute to the “Open Government Partnership” project, announced at the United Nations on September 20, 2011

The Age of Surveillance: The Aims and Methods of America’s Political Intelligence System.
The CPUSA announced objective was a “Soviet America.”
Soviet spy Alger Hiss, the United Nations founder

These are the people and organizations that Soros now supports and which are acting to dismantle America’s defenses against the global Islamic threat.

On the executive level, the Attorney General’s list of subversive organizations is no longer in existence and the Subversive Activities Control Board was abolished.

Soros recently failed in his effort to have the European Court of Human Rights lift his conviction in an insider trading case in France

The term “Solidarity Levies” is U.N.-speak for global taxes. there is a still larger set of proposals.

So the nations of the world, including the U.S., will collect the taxes but then turn them over to institutions such as the U.N. The world body will function, in effect, like a global IRS. This is the Soros plan.

The Soros Files http://sorosfiles.com/soros/2011/10/obamas-master-george-soros-supporting-americas-enemies-at-home-and-abroad.html#ixzz43TLjtEUw Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Dijksma, Plow man, Dijsselbloem, ZKH WA, Rutte, Pechtold, Samsom, Buma – liggen allemaal met de grote roerganger, de global Hitler – nu niet slechts trekpop, maar de regisseur, dresseur – in bed. Lekker vinden ze het.

Zowel de quasi vluchtelingen, als leegroven Oekraïne – en zo ook de EU, zijn Soros’ projecten,

Debat geldcreatie: ‘De geest is uit de fles’

Nederlandse rechters vragen vaak om hulp van Europees Hof bij prejudiciële vragen