in ,

Einde van onze westerse beschaving

Europese cultuur is de erfgenaam van de Grieks-Romeinse. Al duizenden jaren zijn onze voorouders erin geslaagd om miljoenen architecturale monumenten, schilderijen en literaire werken te creëren. De meeste ontdekkingen in de wereld waren door de Europese wetenschappers gemaakt. Generatie na generatie droegen onze voorouders deze onschatbare ervaring, normen en waarden over. En wat zullen we als erfenis nalaten aan ons nageslacht?

In de afgelopen 15 jaar hebben we moeite gedaan om te vernietigen wat onze vaders en grootvaders al honderden jaren creëren. We probeerden blindelings anderen te helpen, zonder ons zorgen te maken over de gevolgen. Het is de tijd om de rekeningen te betalen. Het gedachteloze beleid van de Europese Unie leidde tot een echte migratiecrisis, die de problemen in het politieke en economische leven van onze samenleving verergerde.

tekort, belastingverhoging, lagere levensstandaard, hoge criminaliteitscijfers. Elk jaar wordt het onderhoud van asielzoekers steeds duurder. Analisten waarschuwen dat ons land dankzij het negatieve beleid van de ECB (de Europese Centrale Bank) op een ongekende pensioencrisis afstevent.

Miljoenen mensen gaan de komende jaren fors gekort worden, en dan moet de aanstormende systeemcrisis nog komen. Volgens Shaktie Rambaran Mishre, de voorzitter van de federatie van 197 Nederlandse pensioenfondsen, zullen de premies de komende jaren met maar liefst 30% moeten stijgen om de pensioenen overeind te houden.

Een huisvestingscrisis, met inmiddels een tekort van 300.000 woningen, terwijl er desondanks jaarlijks minstens 50.000 asielzoekers worden toegelaten die –indien ze mogen blijven- ook nog eens voorrang krijgen, terwijl tegelijkertijd steeds meer gekort wordt op toeslagen. Vanwege het ondertekenen van het immigratieverdrag van Marrakesh zullen er zelfs nog veel meer naar komen.

De Europese Unie is opgericht om het leven in haar lidstaten economisch en politiek te verbeteren en tegen een externe vijand te beschermen. Maar op dit moment zijn we een cash cow geworden die landen moet financieren die niet willen werken. Naast financiële hulp, bijvoorbeeld Griekenland en Polen, zijn we gedwongen aanzienlijke financiële hulp aan vluchtelingen te verlenen. We zijn zo bang voor een externe dreiging maar we helemaal niet merken dat we onszelf van binnen vernietigen.

Weet je dat de financiële verantwoordelijkheid in de EU is verdeeld in twee categorieën landen. De netto betalers aan de EU zijn in volgorde , het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Denemarken, en . Alle anderen krijgen meer binnen dan dat ze aan contributie kwijt zijn. De grootste ontvangers zijn Polen, Griekenland, Roemenië, Hongarije, Portugal, Tsjechië, België en –eveneens vreemd genoeg- het steenrijke Luxemburg.

We moeten Italië en Griekenland ondersteunen  op dit moment met een negatief gemiddeld inkomen: -€ 9550,- en -€ 9775. Daarom zijn de Nederlanders per hoofd van de bevolking nog steeds verreweg het meeste geld kwijt aan de EU, meer nog dan de grootste netto betaler Duitsland. Opvallend is dat België als enige West Europese land bij de armere periferielanden wordt gerekend, en een flinke netto ontvanger is.

Wat doen de Belgen beter dan wij? Waarom België bij landen zoals Griekenland, Bulgarije, Roemenië en Portugal moet worden geplaatst, is onduidelijk.En wat krijgen we voor onze vriendelijkheid? Alleen maar vluchtelingen en belastingverhoging. Deze asielzoekers kijken ons niet dankbaar aan. Integendeel, eigenlijk zijn we in hun ogen een minderwaardig volk met het verkeerde geloof.

Niet alleen in Nederland, maar in de hele Europese Unie, waar vluchtelingen zijn, is de criminaliteit sterk gestegen. Volgens officiële cijfers, bijvoorbeeld, de Deense politie,  bestaan criminele bendes voor 98% uit immigranten. Onze vrouwen, zussen, dochters worden op straat verkracht en vermoord door degenen die we voeden. En we zijn gedwongen om er alleen vanaf de zijkant naar te kijken.

Tienduizenden vluchtelingen komen elk jaar op zoek naar een beter levende de grens over. Krijgen geld, , huisvesting, graties medische hulp, cursussen, voorrang op de arbeidsmarkt, gratis juridische hulp en ga zo maar door. Het zijn geen vluchtelingen! Het zijn illegale immigranten, die ervoor kiezen om via clandestiene smokkelaars het systeem te omzeilen en ineens “rechten” claimen zodra ze voet op Europese bodem zetten. Ik heb geen problemen met echte vluchtelingen die de oorlog ontvluchten, tegen bombardementen, uithongering en dood. Ze willen terugkeren naar hun geboorteland, maar hebben geen zo’n mogelijkheiden.

In de regel is zo’n minderheid. De meeste zogenoemde vluchtelingen willen gewoon niet werken en niets doen. Ze willen alleen uitkering, gratis woning en hulp ontvangen, om op onze belastinggeld als een parasiet te leven. Het is veel gemakkelijker om een slachtoffer te zijn om medelijden te hebben dan om met je arbeid te verdienen.

We vinden onszelf als een tolerante samenleving die andere religies respecteert, maar onze “gasten” zijn niet zoals wij. Voor hen zijn er geen andere godsdiensten dan de islam. Dankzij de moslimimmigratie heeft het aantal anti-christelijke aanvallen in Europa recordhoogte bereikt. Anti-christelijke vijandigheid verspreidt zich over West-Europa, waar christelijke kerken en symbolen opzettelijk elke dag in 2019 werden aangevallen.

Het Gatestone Institute heeft duizenden krantenrapporten, politieregisters, parlementaire vragen, berichten op sociale media en gespecialiseerde blogs uit het VK, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië en Spanje beoordeeld. Het onderzoek toont aan dat ongeveer 3.000 christelijke kerken, scholen, begraafplaatsen en monumenten in Europa in 2019 zijn vernield, geplunderd of onleesbaar zijn gemaakt – wat op weg is om een recordjaar te worden voor anti-christelijke heiligdommen op het continent.

Wanneer dit gebeurt, censureren politie en media vaak informatie over hun identiteit en etnische afkomst. Van veel verdachten wordt gezegd dat ze psychische stoornissen hebben; daarom worden veel antichristelijke misbruiken niet geclassificeerd als haatmisdrijven. Bovendien is iedereen die de islam niet zo vriendelijk vind en in strijd met onze vrijheid een nazi en extreem-rechts. Die EU-propaganda is inmiddels wel uitgewerkt.

Ik wil in Nederland leven, waar niemand inbreuk maakt op mijn normen en waarden. Het is ons land, niets ingepikt, maar overgedragen door onze voorouders. Sommige mensen dat het onze morele verplichting is om vluchtelingen te helpen, maar ik denk van niet. Ik zie het niet als onze morele verplichting om miljoenen buitenlanders die vervuld zijn van islamitisch gif op te vangen en levenslang te ondersteunen met belastinggeld.

Onze morele verplichting is alle Nederlanders zoveel mogelijk te helpen. Onze opa’s en oma’s moeten een fatsoenlijk ontvangen dat aan het moderne levensritme aangepast. We moeten zorgen voor onze kinderen, hun veiligheid. We moeten ervoor zorgen dat huizen voor jonge gezinnen niet alleen beschikbaar komen voor vluchtelingen, maar ook voor Nederlanders. Onze jongeren moeten fatsoenlijke banen vinden en niet van een werkloosheidsuitkering leven omdat vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten deze baan hebben gekregen.

Het is misschien tijd om de roze bril af te zetten en te stoppen met het vernietiging van onze westerse beschaving.

Deze post is gemaakt met onze post plaatser, leuk en gemakkelijk. Maak uw bericht!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

blank

Rapporteren

7 Comments

Laat een reactie achter
 1. Verreweg de meeste burgers in NL maar ook in de hele EU zien dit al jaren met pijn in het hart gebeuren. Te veel hebben we tot nu toe op de overheid vertrouwd die toch immers het beste met het land voor had? Nu blijkt dat de overheid op een geweldige manier gefaald heeft. Het lijkt er op dat partijen achter de schermen de werkelijke macht in Nederland in handen hebben en dat die de politiek sturen. Partijen als VVD, CDA. PvdA, D66 zijn een onherkenbare kliek EU ja-knikkers geworden. Zij plegen niet minder dan landverraad door steeds meer bevoegdheden naar de EU te delegeren zonder de burgers daar in te kennen.
  Het hele EU bestuur klopt al niet omdat deze lieden nooit zijn gekozen. Hoe kan dat?
  De burgers in NL hebben massaal tegen de EU grondweg gestemd en toch heeft Balkenende in Lissabon namens Nederland getekend. Hoe kan dat ? Dat is landverraad.
  De burgers in Nederland gemeenschappelijk zijn eigenaar van het land en de regering wordt betaald door de burgers om de belangen van de burgers in alle opzichten te behartigen. En het is niet andersom dat de overheid bepaalt wat de burgers wel of niet mogen.
  De afgelopen 20 jaar is Nederland werkelijk achteruit gevlogen. Het land door onze ouder opgebouwd wordt bewust van binnenuit gesloopt !!!!!

  Burgers wordt wakker !!! Deze zittende regering moet zo snel mogelijk weg. Rutte voor op !
  En Nederland moet net als de UK zo snel mogelijk uit de fascistische EU.

 2. Als onze beschaving afhankelijk is van mensen die de Nederlandse spelling zo slecht beheersen, dan is alles al verloren…
  Succes jongens! Alle succes zullen jullie hard nodig hebben…

 3. Aangeboden op Marktplaats t.e.a.b.:
  Een mooi vlak land voor de helft gelegen onder de zeespiegel. Vroeger genaamd Nederland, binnenkort Nederrabia geheten met de hoofdstad Islamsterdam, dan deel uitmakend van het grotere toekomstige Eurdistan!
  Tot enkele jaren geleden zeer goed onderhouden en bevolkt door mensen die de Nederlandse taal machtig waren en hun cultuur hoog achtten.
  Sinds meerdere decennia zeer geliefd bij arabisch sprekend volk, mensen met een licht getinte of donkere huidskleur en andere al dan niet illegale asieleisers en crimigranten.
  Werken, je gedragen en enigszins aanpassen is echt niet noodzakelijk.
  Gratis geld, gratis woning, gratis inboedel, gratis gezondheidszorg, gratis scholing voor u en al uw over te laten komen familieleden.
  De door u alhier gepleegde sexuele-, gewelds- en vermogensdelicten gericht tegen de autochtone bevolking worden met de mantel der liefde bedekt vanwege een bij u te constateren lage bloedsuikerspiegel, veroorzaakt voor, tijdens of na de ramadan. Daarnaast krijgt u allen de mogelijkheid om, op kosten van de Nederlandse belastingbetalers, 7minstens 1 maal per jaar naar het land, waaruit u destijds uit onveiligheid bent “gevlucht”, op vakantie te gaan om de door u in armoede achtergelaten nooddruftige familieleden, zoals de hulpbehoevende zwakke opa’s en oma’s te bezoeken.
  De oorspronkelijke autochtone bevolking zal compleet uit het straatbeeld verdwijnen, zoals nu al in vele wijken het geval is. Mochten er zich toch nog autochtonen op straat bevinden, zullen deze door de verplichte islam-kleding niet meer als zodanig herkenbaar zijn. Mannen hebben allemaal verplichte gezichtsbeharing en van de vrouwen zijn alleen nog de ogen nog te zien.
  Turks en arabisch worden de officiële landstalen en het Nederlands zal slechts nog enige jaren worden gedoogd en daarna streng verboden.
  Christelijke feestdagen, zoals bijvoorbeeld Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en Kerstmis, en nationale gebruiken, zoals Sinterklaas met “zwarte” Piet, worden afgeschaft.
  Het begin is daar al mee gemaakt. Pasen heet nu al voorjaarsfeest en Kerstfeest wordt winterwende genoemd. Deze benamingen verdwijnen ook binnenkort. Over zwarte Piet hoeft al niets meer gezegd te worden.
  Het Wilhelmus wordt vervangen door het arabische lied مَــوطِــنِــي مَــوطِــنِــي .
  De enige toegestane en verplichte feestdagen zijn de ramadan, het offer- en het suikerfeest. De voor u verplichte jaarlijkse pelgrimstocht naar mekka wordt door de Staat betaald. Alle Nederlandse kerken zullen worden gesloopt of worden omgebouwd en gebruikt als moskee.
  Varkens worden niet meer in het land toegelaten en al de gerechten met varkensvlees worden van de menukaarten in de restaurants verwijderd.
  In de plaatselijke horeca zal geen alcoholhoudende drank meer te verkrijgen zijn.
  De huidige wetgeving zal worden vervangen door de sharia en de hadith.
  De koran wordt straks beschouwd als dé grondwet.
  Het onderwijs mag nog slechts plaatsvinden op scholen met islamitische leer. De enige partijen waar nog op gestemd kan en mag worden zijn Denk en D66(6). De eerlijkheid gebiedt mij u te zeggen dat van die twee D(ictatuur)66 al helemaal niet (meer) te vertrouwen is…….
  Andere politieke partijen en/of oppositiegroeperingen zijn ten strengste verboden.
  De huidige democratische monarchie met ons parlementaire stelsel zal verdwijnen en veranderen in een absolute dictatuur bestuurt door de zichzelf benoemde kalief Kuzu. Deze kalief regeert vanuit Denhagistan via een ministerraad waarvan de belangrijkste en best betaalde posten worden bekleed door louter vooraanstaande leden van de familie van de kalief en zijn vrindjes. Het geheel onder directe supervisie en aansturing van het potentaat erdogan en turkije.
  Het Binnenhof wordt gebedsruimte voor het vrijdagmiddaggebed.
  Mensen die kritiek durven te uiten op de nieuwe kalief worden geëxecuteerd, gedetineerd en/of gedeporteerd naar de inmiddels leeggelopen landen waar nu plaats genoeg is, zoals vele Afrikaanse landen.
  Kalief kuzu zegt nu al dat de autochtone bewoners van Nederland maar moeten oprotten als ze de nieuwe “koeltoer” niet aanstaat. (feit)
  De geluidsversterkendegebedsroephardetoeters op de moskee.
  Wen er maar aan.” (feit)
  “God-allah-machtig……. “,

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

blank

Het wordt alsmaar gekker: Duitse banken overvol met cash, deposito’s worden leeg getrokken

blank

Ondertussen loopt heel Nederland leeg op een Tweet van Thierry Baudet