in

Eindelijk: Jos van Rey na ruim 50 jaar uit list en bedrog partij (het is een complot) VVD gegooid

9222669746 b420bb4080 Jos van Rey1

Het hoofdbestuur van de VVD heeft besloten zijn lidmaatschap te beëindigen, aldus een woordvoerder van de partij donderdagavond na een bericht van L1.

De reden hiervoor is een verzoek van de Kamercentrale Limburg.

”De Kamercentrale Limburg van de VVD ziet het zitting nemen door de heer Van Rey in de Provinciale Staten van Limburg voor een andere partij als een stap die de VVD schade berokkent. Hierdoor kan het van de VVD niet langer gevergd worden de heer Van Rey lid van de partij te laten zijn”, zo luidt de korte verklaring.

Vorige week donderdag werd Van Rey beëdigd als lid van Provinciale Staten van Limburg.

Schandalen

De carrière van de Limburgse politicus verkeert al jaren in zwaar weer. Hij wordt achtervolgd door allerlei schandalen. De Limburgse kranten beschuldigen in 2011 wethouder Van Rey van belangenverstrengeling. Hij zou hebben meebeslist over zaken waarbij een bevriende projectontwikkelaar, Piet van Pol, was betrokken.

De commissie-Sorgdrager/Frissen onderzocht de kwestie en oordeelde dat daarvan wel de schijn was gewekt, maar dat van feitelijke belangenverstrengeling geen sprake was.

Sinds oktober 2012 wordt hij verdacht van ambtelijke corruptie en het lekken van vertrouwelijke informatie. De Rijksrecherche deed op 19 oktober van dat jaar invallen in zijn woning in Herten, zijn werkkamer in het stadhuis en in de woningen van zijn zoon en een dochter.

Van Rey legde daarom op 22 oktober 2012 zijn wethouderschap en lidmaatschap van de Eerste Kamer neer.

Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4455139649 cdec14d960 OV chipkaart

Translink: uw onveilige buggy OV-chipkaart is wel ‘betrouwbaar’

3193389523 6d3aa55ccc terror

Ik zou zeggen bloggers opgelet: Bij vermoeden terrorisme kan bank de relatie beëindigen