in ,

Elite weet niet half wat er onder de bevolking

11646959445 76365d3b29 samenleving1

Hoe harder we Rutte horen kletsen dat hij denkt dat hij weet wat goed is voor de bevolking, hoe harder hij afgestraft gaat worden. Het Oekraïne referendum wordt erdoor gedrukt, ondanks dat er een duidelijke NEE te horen is geweest van de burgers. Hij is mijns inziens echter te arrogant om te begrijpen dat het volk het zat is.

Daarom een advies aan Rutte: wil je niet weggevaagd worden door Samson en Assher, maak een draai van 360 graden en misschien vergeeft het klootjesvolk en het MKB je wanbeleid van de laatste jaren.

Met andere woorden: pak de financiële sector ook eens in de praktijk aan en niet alleen in beeldspraak. Pak de multinationals aan die de belastingen massaal ontwijken. Maak van de SNS bank een MKB bank en doe dat met het geld dat je nu naar de bodemloze put, die de EU heet, overmaakt. Als ik jou Mark Rutte zou ik daar vandaag nog mee beginnen want anders is het gauw gedaan met je politieke carrière.

Het is niet de sterkte of kracht van Wilders die jullie doet struikelen maar het is de arrogantie van de elite die jullie zal doen struikelen.

Wilders zal er misschien ook niets van bakken maar dat maakt het klootjesvolk niets uit. Het klootjesvolk gaat met jullie afrekenen en de factuur vereffenen neem dat maar van mij aan. Alles zal anders worden na een periode van armoede en anarchie… De geschiedenis zal zich wellicht gaan herhalen, lees even de geschiedenis boeken erop na Mark en zie hoe het klootjesvolk kan afrekenen met de gevestigde elite ook al denkt er op dit moment nog niemand dat het zover kan komen.

Bedenk eens, als ik u 7 jaar geleden had gezegd hoe we er nu voor zouden staan, zou ik in een dwangbuis zijn afgevoerd en toch is dit waar we nu zijn.

Ik vind het allemaal prima zo en hoop van ganse harte dat de elite van het zogenaamde vrije westen eens goed op de bek gaat, want een ding hebben we geleerd de laatste jaren en dat is dat het klootjesvolk eindelijk uit de winterslaap is.

We hebben dit met de Brexit gezien, nu met Trump in de VS en ik wil wedden dat in Duitsland mevrouw Merkel afgestraft gaat worden tijdens de komende verkiezingen. Ik weet zeker dat de MSM de VVD en de Pvda zullen blijven ophemelen. Ik denk ook dat partijen van Jan Roos, Thierry Baudet en andere kleine partijen zoals de Piratenpartij, alsmede de PVV weleens goede zaken kunnen doen.

De media heeft sowieso een discutabele rol. Matthijs van Nieuwkerk maakte bij DWDD ineens een 100% draai en pakte totaal onverwachts Lodewijk Asscher aan. En voor Jesse Klaver die denkt dat hij de wederopstanding is van onze lieve heer, verwacht ik zo’n tien zetels, net zoals voor de PvdA. Ook het aantal zetels voor Rutte kan zomaar lager uitvallen. Dit volgens mijn optiek met dank aan de kracht van de social media die door de elite volledig wordt onderschat .

Wie mijn reacties hier vaker heeft gelezen zal weten dat ik de Brexit en een overwinning van Trump ook toeschreef aan de social media. Mensen weten inmiddels dat ze bij Jeroen Pauw, het NOS journaal en DWDD de waarheid niet te horen krijgen.

Ik hoop dan ook de gesubsidieerde omroepen snel hun toelages kwijtraken als er een rechts beleid komt en de vara- clan minder zendtijd krijgt. Ik denk ook dat het speelveld in de EU er geheel anders uit komt te zien komend jaa. De arrogante huidige kliek prutsers in Brussel en Den Haag weten niet half wat er onder de bevolking leeft en hoeveel verborgen armoede er is, terwijl die politieke elite zichzelf maar blijven verrijken .

Goof

Lees verder via de Bron: biflatie.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
centrale banken doolhof

Ons economisch welzijn anno 2016: Krimp, sociale onrust en afbraak

11248425505 9962efd782 Neoliberalisme

21e eeuw vangt aan, het einde van het Neoliberalisme